attrahera pengar


Attraktionslagen och pengar 2 kommentarer

Hallå alla Härliga! Jag hoppas ni har en fantastisk dag! Livet är så fantastiskt underbart med Attraktionslagen, eller hur? Idag tänkte jag bland annat prata lite om pengar och Attraktionslagen. Ja, jag vet att det anses som fult att prata om pengar och att det bara leder till olycka blablabla. Det sägs så mycket negativt om pengar men faktum är att så som samhället ser ut idag så är vi tvungna att ha pengar för att överleva, det finns säkert undantag men det lär vara väldigt få. Min hyresvärd kräver pengar varje månad, min mataffär släpper inte ut mig ur affären om de inte har fått pengar för den mat jag önskar, mitt försäkringsbolag nöjer sig inte med annat än pengar som betalning etc. Och jag tror att detsamma gäller för de flesta så för att inte gå hungriga och bo på en parkbänk så behöver vi en summa pengar varje månad för att täcka våra basala behov. Det må vara oandligt men det är inte kul att gå hungrig utan tak över huvudet.

(mer…)


Attraktionslagen – 3 nybörjarmisstag 2 kommentarer

Livet är fantastiskt!

Hallå alla Härliga! För drygt 2 dagar sen så kom jag hem till Gran Canaria efter att ha varit i Sverige för att fira mina barnbarns 5-årsdag. Det var 5 fantastiska dagar i Sverige med massor av kvalitetstid med min dotter och mina 3 barnbarn. Den här gången så var det inte så svårt att åka ifrån dem eftersom jag åker tillbaka till Sverige i juni så vi ses snart igen. Idag tänkte jag dela med mig av 3 nybörjarmisstag som de flesta gör när de börjar med Attraktionslagen.

(mer…)


Attraktionslagen – Skit i det! 1 kommentar

Hallå, alla Härliga! Hoppas ni har en helt fantastisk dag idag, precis som alla andra dagar. Jag älskar verkligen mitt liv, det är kanske inte perfekt men jag strävar inte efter det perfekta för uppriktigt sagt så tror jag inte att det finns. Mitt liv är perfekt när jag trivs, mår bra och älskar livet. 

(mer…)