bajsmannen


Bajsmannen, del 9! 2 kommentarer

Har du missat de trakasserier som pågår så kan du läsa det här:

Del 1Del 2Del 3Del 4Del 5Del 6Del 7, Del 8

Bajsmannen börjar kännas rätt uttjatad nu och det vore väldigt skönt om han bara lade ner. Han har slutat skrika och använda könsord men bildskapandet fortsätter.

Varje morgon så möts jag av hans kommentarer om att nya bilder på mina vänner är färdiga. Nu kallar han dom för inspirationsbilder men den karln vet inte vad inspiration är. Häromdagen t ex så meddelade han att han gjort en bild av Claes Elfsberg  och då hade han gjort Claes till nazist. Väldigt inspirerande. Och idag gjorde han en bild på en väninna där hennes ansikte är inklippt på en väldigt överviktig och naken kvinnokropp. Hur länge ska han orka hålla på och varför ska vi inte protestera mot det här?

Och idag har han förutom att meddela att bilder är klara även varit in och ”hotat” vänner som kommenterat som ni kan se nedan:

Jag blev intervjuad av Magazin24 om bajsmannen och ni finner artikeln nedan:

Artikeln!

Önskar er alla en suverän dag!

 


Bajsmannen, del 7! Min konversation med Alex. 5 kommentarer

Har du missat de trakasserier som pågår så kan du läsa det här:

Del 1Del 2Del 3Del 4Del 5, Del 6

I morse meddelade Alex som vanligt att nästa bild var klar på en av mina vänner och det här var den första riktigt ”snälla” bilden han gjort vilket fick mig att tro att han kanske börjar ge upp. Men så började kommentarerna komma igen och det verkar som om det inte finns något slut.

Jag slängde ut en grammatisk fråga  på min wall och då kom denna kommentar:

Sedan skrev han en elak kommentar om en vän som jag raderade och då kom det här:

Facebook döljer alltid hans kommentarer som skräppost men det tror han inte på:

Som jag berättade häromdagen så har jag ”pratat” med Bajsmannen/Alex Othmani via meddelande på Facebook och jag tänkte här dela med mig av den konversationen. Jag kontaktade Alex för jag tyckte att det räcker nu och är dags för honom att sluta och nedan ser ni vad han svarade: