Blogg


Del 8 från min resa med Attraktionslagen – Yes!!! Jag gjorde det!! 6 kommentarer

Hallå alla Härliga! I förra delen av den här serien, där ni får följa mig på min resa till att bli internationell föreläsare, så berättade jag att jag hade skickat in en ansökan till en amerikansk talangtävling för föreläsare. Så idag tänkte jag berätta hur det har gått och så tänkte jag förklara det här med fokus lite tydligare så att ni förstår hur det fungerar. Du hittar de tidigare delarna i den här serien genom att klicka HÄR.

(mer …)


En kedja av händelser ledde till en bok 2 kommentarer

Allting började i April 2013. Då startades bloggen Överlevnadsguiden av Charlotta Rexmark. Hon beskriver bloggen så här:

”Jag tror att meningen med livet är att göra det bästa av den man är och det man har, och att vara så lycklig som möjligt. Men för att kunna uppskatta vad verklig lycka är behöver man också uppleva svårigheter, däremot behöver man inte stanna i svårigheterna. Allt detta och mer därtill skriver jag om här på bloggen, känn dig varmt välkommen!”

 

(mer …)


Veckans Charmiga storlänkare 1 kommentar

chain-690966_1280Det är lika spännande varje måndag att kolla i statistiken för att se vilken blogg som är veckans storlänkare. Jag använder Google Analytics och kan där se varifrån mina besökare kommer så veckans storlänkare är den blogg som skickat hit flest besökare. Och för att tacka den bloggaren så skriver jag varje vecka ett inlägg där jag presenterar bloggen vilket förhoppningsvis ger fler besökare till den bloggen och som ni vet så är det bra att ha länken till sin blogg på så många ställen som möjligt för det ger fler besökare och man hamnar högre på Google.

Så, veckans storlänkare är….

(mer …)


Whiskeyfan? 2 kommentarer

Min man läser inte bloggar men nu har jag faktiskt hittat den ultimata bloggen för honom. Det är en Whiskeyblogg och eftersom min man älskar Whiskey så är det ju perfekt läsning för honom så han kan läsa om olika sorter och hitta nya sorter att testa. Bloggen heter Peat och är ju ett paradis för Whiskeyälskaren.

Jag dricker själv inte Whiskey, jag blir illamående både av lukten och smaken men trots det så köper jag faktiskt ett par flaskor varje år. Min man brukar få en flaska när han fyller och till jul och det är perfekt för jag behöver aldrig fundera över vad jag ska köpa till min man. Tyvärr så finns det ju så många olika sorters Whiskey att köpa men jag brukar gå på priset och köpa en lite dyrare sort och hittills så har jag lyckats köpa sorter som han gillat.

Jag går inte bara på priset utan även på utseendet vilket jag antar att man inte ska göra. Det säger de ju om vin att man inte ska köpa ett vin för att flaskan är snygg för då brukar det vara ett sämre vin men jag tycker det är svårt att inte köpa efter ögat också. Känns ju inge kul att köpa en flaska som är ful eller har en ful etikett, eller hur?

Den här bloggen kan ju också hjälpa mig när jag ska köpa julklapp till min man så slipper jag antasta en stackars anställd på Systembolaget för att försöka hitta en Whiskey som min man gillar.

2015-11-12 14.22.32


Den efterlängtade ”Veckans Storlänkare” 15 kommentarer

Det har blivit dags att presentera ”Veckans Storlänkare”. I min statistik så ser jag ju varifrån mina besökare kommer och veckans storlänkare är helt enkelt den blogg som skickat hit flest besökare. Och att varje vecka utse veckans storlänkare är mitt sätt att tacka för veckans trafik. Förra veckans storlänkare var faktiskt 2 bloggar: Stars in Life och Life by ScienceHelena som lockade hit exakt lika många besökare.

Den här veckans storlänkare är Petra som driver bloggen: Mammans Prinsessor. Och jag hoppas ni passar på att besöka hennes blogg. . Nedan ser ni hennes header så ni känner igen er när ni klickar er dit. Stort Grattis, Petra och ett varmt tack!

Nästa vecka återkommer jag med ”Veckans Storlänkare” och det ska bli så spännande att se vem det blir!

Mammansprinsessor

You Rock!!!


Veckans storlänkare 21 kommentarer

Det är måndag vilket innebär att det är dags att presentera ”Veckans Storlänkare”. I min statistik så ser jag ju varifrån mina besökare kommer och veckans storlänkare är helt enkelt den blogg som skickat hit flest besökare. Och att varje vecka utse veckans storlänkare är mitt sätt att tacka för veckans trafik. Förra veckans storlänkare var bloggen: Stars in Life och den här veckan har jag faktiskt 2 storlänkare som har lockat hit exakt lika många besökare. Och en av dem är faktiskt Stars in Life även den här veckan och den andra bloggen är Life by ScienceHelena. Nedan ser ni deras headers och jag hoppas att ni besöker dessa läsvärda bloggar.

Nästa måndag återkommer jag med ”Veckans Storlänkare” och det ska bli så spännande att se vem det blir!

You Rock!!!

Sciencehelena

 

Starsinlife

 


Tips nr 13 och vi Rockar vidare. 6 kommentarer

Rosa bukettIdag har vi haft en fantastisk dag då vår lilla underbara dotter fyllde 11 år. 🙂 I morse kom hennes storasyster och hennes fästman och kidnappade lilltjejen som inte hade en aning om vad som skulle ske. Det var bara för henne att sätta sig i bilen och följa med. De åkte till ett äventyrsbad och var borta hela dagen och hon hade så himla kul och tyckte att det var den absolut bästa presenten. 🙂 Sen på eftermiddagen hade vi kalas för släkten och nu så här på kvällskvisten så är jag ganska trött. 🙂 Blir en tidig kväll för mig för i morgon (mer …)


Att bli utvald bland hundratusentals värmer mig 30 kommentarer

Att blogga bereder mig så stor glädje. Att få inspirera, uttrycka mig, ge tips, visa vem jag är, dela mina tankar och upplevelser med människor som väljer om de vill läsa eller inte. Och det roligaste är att få ta del av era läsares kommentarer där ni ger feedback på det ni läst. Jag besöker också alltid de bloggare som lämnat kommentarer hos mig och så lämnar jag en kommentar hos er och detta har lett till att jag har fått vänner i bloggvärlden vilket är så häftigt. Och tack vare era kommentarer så har jag hittat bloggar som jag säkert aldrig skulle ha hittat annars så tack för era kommentarer. Och så kommer vi då till anledningen till min rubrik. En tjej som jag träffat i bloggvärlden skrev igår ett inlägg där hon beskriver 7 bloggar som hon tycker om och min blogg är en av de 7. Jag blev så fenomenalfantastiskt glad över den stora gåva som jag fick ta emot. Mickan som driver bloggen mickandialog beskriver min blogg så här:

Rockstjärnestatus i Eskilstuna!

Detta är också en nyfunnen bloggfavorit. En dag hade jag en kommentar på min blogg. Jag hade röd morgonrock i inlägget. Rock-babe, avslutar alltid sina inlägg och kommentarer med you rock.
Jag kollade in hennes blogg och blev fast. Vilken utstrålning! Vilken kvinna!
Här finner man en livsstilsdesigner. Hon har en otrolig förmåga att sätta ord på tankar, räta ut frågeställningar, samt få läsaren att få sina egna tankar på rullning. Har man den förmågan, ja, då är man en äkta författare.
Sedan beundrar jag människor, som hanterar oliktänk, på det sätt som hon gör.
Hon rockar.

Jag kan inte tacka nog, Mickan för dina fina ord. Vilken härlig känsla att läsa din syn på min blogg och det jag skriver, du vet, man ser inte sig själv på samma sätt som andra gör så det är så häftigt att få ta del av dina ord. Läs vad Mickan skriver om de andra bloggarna HÄR.

Önskar er alla en helt suverän söndag som hos mig bjuder på enormt solsken!

You Rock, Mickan!!!


Glad att få vara glad! 5 kommentarer

Sköna söndag med ännu en sovmorgon är här och jag njuter av dagen, mig själv, livet, min familj, mina vänner och allt jag har omkring mig. Och en sak som gör den här dagen ännu roligare är att min stora dotter kommer hit med mina små ljuvliga och underbara barnbarn och hälsar på så det blir härligt babymys idag vilket jag älskar.

Rader från en läsare som läst E-boken: ”Bli en stjärna på att tänka – Så skapar du tankar som gynnar dig!”

rp_Thinkstar1-150x150.jpg”Hejsan….ville bara skriva och tala om att jag använde mig av ditt ”pennknep” på min klass igår. Dom är visserligen bara 6-7 år men de flesta såg framför sig att de log när de stoppade en penna i munnen. Anledningen var att två tjejer surade ihop för att de inte fick gå först med mig frånluciauppträdandet. Det fanns andra elever att ”styra” upp. När jag berättade att jag läst ur en bok som en tjej jag känner har skrivit så ändrades deras ansiktsuttryck omgående….” VA? Känner du någon som skrivit en bok?” Sen var sura minerna som bortblåsta….bra va
Jag har läst delar ur den och den är BRA, precis så försöker jag tänka i det mesta….
Så härligt när jag ÄNTLIGEN får vara den glada XXX igen.”

Jag är just nu en av fem bloggar som kan bli framröstad som ”Veckans Blogg”, tack alla ni som röstar och rösta gärna igen. En röst var 24:e timme. Så rösta så många gånger ni kan och hinner! 🙂
Klicka här för att komma till Besökstoppen och för att kunna rösta!!


Varför får man inte vara liten och svag? 6 kommentarer

rp_20110520393.jpgJag uppskattar alla frågor, synpunkter och åsikter jag får i kommentarerna från er läsare väldigt mycket för det hjälper mig att bli tydligare och komma med fler exempel som bättre beskriver det jag vill föra fram. Häromdagen skrev jag ett inlägg om hur du blir en Humörsamlare och då fick jag en så bra kommentar som jag gav ett långt svar. Ni kan läsa inlägget HÄR och nedan ser ni kommentaren och mitt svar. (mer …)