Bloggläsare


Den efterlängtade ”Veckans Storlänkare” 15 kommentarer

Det har blivit dags att presentera ”Veckans Storlänkare”. I min statistik så ser jag ju varifrån mina besökare kommer och veckans storlänkare är helt enkelt den blogg som skickat hit flest besökare. Och att varje vecka utse veckans storlänkare är mitt sätt att tacka för veckans trafik. Förra veckans storlänkare var faktiskt 2 bloggar: Stars in Life och Life by ScienceHelena som lockade hit exakt lika många besökare.

Den här veckans storlänkare är Petra som driver bloggen: Mammans Prinsessor. Och jag hoppas ni passar på att besöka hennes blogg. . Nedan ser ni hennes header så ni känner igen er när ni klickar er dit. Stort Grattis, Petra och ett varmt tack!

Nästa vecka återkommer jag med ”Veckans Storlänkare” och det ska bli så spännande att se vem det blir!

Mammansprinsessor

You Rock!!!


En av mina passioner 6 kommentarer

Ja, jag erkänner att det kanske är lite nördigt men jag har en viss svaghet för statistik. Jag har alltid gillat siffror, grafer och staplar och jag tycker det är så kul att logga in på Google Analytics och kolla in hur många besökare jag har på bloggen. Det kommer ju besökare från alla möjliga ställen och det som är allra mest värdefullt tycker jag är när jag får besökare från andra bloggar. Så då fick jag en liten idé häromdagen. Jag vill gärna tacka de bloggar som jag får flest besökare ifrån och eftersom det är så värdefullt med länkar så tänkte jag varje måndag presentera den blogg som jag fått flest besökare från. Och den blogg som gett mig flest besökare får en länk här i min blogg som tack.

Så, den här veckan vill jag presentera den blogg som skickat flest besökare till min blogg och det är Stars in Life.

Starsinlife

Stars in Life är en härlig blogg där du hittar en fantastisk blandning av recept, ljuvliga bilder och annat smått och gott så jag hoppas ni besöker bloggen för en stunds härlig läsning.

Nästa måndag presenterar jag den blogg som kommande vecka har gett mig flest läsare enligt statistiken. Vill du ha din länk här? Skicka då dina läsare hit så ökar dina chanser markant till att få en länk här. Och Google gillar ju när man har många länkar ute på olika ställen på nätet. 🙂

Nu ska jag skriva nyhetsbrev och börja förbereda inför relationsgruppen som startar på onsdag. Du kan läsa mer om den gruppen HÄR.

Önskar er en suverän och Charmig måndagskväll!

You Rock!!!


6 ½ vecka senare! 3 kommentarer

Nu är det lite drygt 6 veckor sedan jag flyttade bloggen hit från Blogspot.  Det har skett utan några större missöden om vi bortser från läsarantalet.

Jag var in och tittade på statistiken för min ”gamla” blogg och såg att jag har fler besökare på den bloggen som inte uppdaterats sen den 8 januari än vad jag har här. Jag vet att Google ser den här bloggen som en ny sajt och därför hamnar den långt ner i sökresultat men det kan inte vara enda anledningen för de flesta besökarna kommer inte från Google.

Vet du?

Hur lyckas man på bästa sätt ”få med sig” läsarna från en blogg till en annan? Skriv dina bästa tips i kommentarsfältet.

Ha din bästa kväll!