bokförlag


Det är så härligt när det flyter 2 kommentarer

SolstrilDet är så skönt att vi har så fint väder och det känns verkligen som ett enormt stort Äntligen. Jag har ägnat mina två senaste dagar åt att städa för i kväll åker jag till Arlanda för att hämta en väninna som bor i Holland. Vi träffades när jag var i Indien 2009 och har sedan dess haft kontakt. Hon och hennes man var här och hälsade på för 3 år sedan med deras äldsta son och nu kommer hon tillbaka och den här gången har hon 2 söner, mannen lämnar hon hemma för han jobbar. Hon stannar en vecka och jag är glad att vi har så fint väder. I går kombinerade jag städningen med….

(mer …)


Det nakna avslutet 10 kommentarer

BorstnejlikaHeder åt er som har följt serien om min resa från botten till toppen. Det här kommer bli det sista inlägget i serien, inte för att jag riktigt nått toppen utan för att jag ser att det inte intresserar läsarna lika mycket längre. Det var enligt statistiken flest läsare för de inlägg där jag mådde som sämst och det är ju så det är på nätet, allt negativt har genomsnittligt fler läsare. I det här inlägget kommer jag gå igenom min måendestatus just nu och så ge en sammanfattning över vad jag har gjort för att ta mig så här långt på så kort tid.

Vill du läsa de andra delarna om min resa så hittar de dem här:   Del 1, Del 2, Del 3,Del 4,Del 5, Del 6, Del 7, Del 8, Del 9, Del 10, Del 11, Del 12.  De mest delade inläggen är del 1, 4 och 8. (mer …)


Upplever så mycket 1 kommentar

Förutom att jag älskar att föreläsa så älskar jag allt som är runtomkring föreläsningarna. Jag får träffa så många fantastiska människor och jag älskar dessa möten. Jag får nya vänner runt om i landet och det är så värdefullt och livgivande. I söndags när jag föreläste i Stockholm så hade jag via PM på Facebook tackat ja till att äta lunch med en kvinna som skulle gå på min föreläsning. Vi är vänner på FB men har aldrig träffats i verkligheten. Under lunchen så pratade vi massor och det visade sig att Sofhia var en väldigt intressant och härlig kvinna och jag är så glad över att ha fått träffa henne.

FramsidaSofhia är även författare och har på bokförlaget Vulkan gett ut en bok som heter ”Livsbetraktelser” och jag har nu ett vackert signerat exemplar här hemma. Det är en diktbok med tankar kring livet som är så givande att läsa. Det blir som självcoaching via dikter vilket är väldigt häftigt.

När jag läste boken så kände jag igen mig själv i så många tankar och det kändes befriande på något vis. Många tankar som jag haft tidigare och tankar som jag har idag. Och jag fick en sådan fin dedikation av Sofhia när hon signerade mitt exemplar av boken.

Signering

Jag rekommenderar verkligen den här boken som just nu säljs för endast 70:- och du kan läsa mer och köpa boken HÄR. Och nedan ser ni baksidan av boken där ni kan läsa mer.

Baksida

Inlägg 85 #blogg100


Bli en Rockstjärna på att förverkliga dina idéer! 1 kommentar

Jag har intervjuat författaren, Jessica Hardiman, som skrivit barnboken Valentin – Den magiska drycken. När man hör Jessicas berättelse så förstår man varför hon lyckades förverkliga sin dröm att ge ut en bok.

Jessica Hardiman

Jessica Hardiman

Häng med så får du veta hur du kan bli en Rockstjärna på att förverkliga dina idéer!

(mer …)