boktips


Premiär! 1 kommentar

Så har jag då fått en första recension av min bok, ”Rockstjärnestatus, Guldkant i Din Vardag!”. Det är coachen och inspiratören Ulrika Gabriel som skrivit om min bok på sin blogg. Ulrika skriver bland annat så här:

Det är en oerhört inspirerande och lättsam bok full med tips på hur du kan få rockstjärnestatus i ditt liv. Vad innebär då det? Ska vi bli rockstjärnor allihop? Nja, det handlar snarare om att du ska se till att sätta guldkant på din vardag och se till att även minsta lilla vardagssyssla ter sig riktigt angenäm och rolig. Cecilia tipsar om hur vi kan tänka och hur vi kan göra för att bli av med offerkoftan för att istället dra på oss något ”rockigare” plagg.

Jag älskar hennes formulering att gå från offerkoftan till ett rockigare plagg, får så härliga associationer av dom orden. Läs hela recensionen HÄR! Jag vill samtidigt passa på att rekommendera ett besök på Ulrikas blogg för dig som söker inspiration. Jag älskar den glädje, inspiration och energi som man finner på hennes blogg. Klicka på bilden nedan så kommer du till Ulrikas blogg. Vill du läsa ett utdrag ur boken så kan du göra det HÄR! Nu är det så att jag har några exemplar av boken hemma hos mig så om du vill ha ett signerat exemplar så kan du köpa boken direkt av mig. Klicka HÄR  för att komma till min bokshop så kan du köpa ett signerat exemplar för 130:- inklusive frakt. You Rock!!!


Bli Rockstjärnan i Ditt Liv genom att ta hand om dig själv! 2 kommentarer

Många människor som jag möter när jag föreläser och coachar uppger att dom känner sig väldigt trötta, stressade och att livsglädjen saknas. Det finns en känsla av uppgivenhet hos dom och möter ofta tankar på att när bara det eller det händer så kommer allt bli bra igen. Tyvärr så är det oftast en vanföreställning vi har att vissa saker måste ske och sedan blir vi lyckliga igen. Det som kan göra så att man blir piggare, mindre stressad och får ökad livsglädje är helt enkelt att ta hand om sig själv.

Jag brukar kalla det för konstruktiv egoism och det handlar väldigt mycket om att se över sina prioriteringar och att ta bättre hand om sig själv. När du gör saker som du mår bra av, när du gör saker som gör dig glad så får du energi. Energi som du behöver för att känna att du hinner med det som du vill göra.

I min bok: ”Rockstjärnestatus, Guldkant i Din Vardag!” så skriver jag bland annat om hur du tar han dom dig själv för att må bra och nedan finner du några tips direkt från boken:

Tips på hur du kan visa dig själv uppskattning:
• Belöna dig själv när du uppnått ett mål.
• Ta hand om dig själv och ge dig tid hos
massören,fotterapeuten, manikyristen eller
gå på spa.
• Unna dig något gott ibland.
• Strunta i alla måsten ibland och bara vila.

Vill du ha ett signerat exemplar så kan du köpa boken för 130:- inklusive frakt i min bokshop som du hittar HÄR.

You Rock!!!