bryta vanor


Följ din naturliga Gps.

Jag får väldigt ofta frågan om hur/vad man ska tänka för att manifestera det man önskar. Och jag önskar verkligen att det fanns en magisk tanke som vi alla kunde tänka när vi önskade manifestera något men tyvärr så har jag inte hittat den tanken, ännu. Men, trots att jag ännu inte hittat den tanken så har jag i alla fall ett i mitt tycke väldigt bra svar att ge på frågan. Och som jag ser det så är det här svaret nyckeln till att manifestera dina önskningar. Vi kan kalla den här nyckeln för din naturliga Gps som hela tiden vägleder dig så att du vet om du är på väg till eller från det du önskar.
Först vill jag säga att det handlar inte bara om vad du tänker utan det handlar även om vad du säger eftersom ord är uttalade tankar. Både dina ord och dina tankar skapar känslor inom dig och det är där du hittar svaret på vad du ska tänka/säga. Tänker du tankar eller säger saker som får dig att känna ångest, oro, ilska, irritation och andra negativa känslor så är det den vibration du sänder ut och det du då manifesterar är helt enkelt det oönskade. Tänker du tankar eller säger saker som får dig att känna dig glad, lycklig, älskad, harmonisk och andra positiva känslor så är det den vibration du sänder ut och det du då manifesterar är det du önskar.
Så det är alltså känslan som sänder ut vibrationen och som attraherar det som motsvarar din känsla. Du har säkert hört att du ska leva som om du redan har det du önskar vilket förvirrar väldigt många för hur kan jag till exempel leva som om jag har massor med pengar när kontot är tomt? Jag kan ju inte direkt gå och handla utan pengar.

(mer …)


Ingen idé att kämpa emot.

Hallå alla Härliga! Fortsätter idag uppdateringen kring vår flytt till Gran Canaria och det blir ju alltså hämtat från min vardag vilket jag gör för att visa hur jag använder mig av Attraktionslagen. Trots att vi inte ska flytta förrän i Augusti så går det inte en dag utan att vi pratar om vårat underbara äventyr vilket vi gör av olika anledningar men en väldigt viktig anledning är att det ändrar vår vibration till att matcha vår önskan om flytt till Gran Canaria vilket då leder till att det kommer ske väldigt smidigt och enkelt. Idag är det ju äntligen Maj så då är det ”bara” 3 månader kvar men det känns okej eftersom vi åker ner en vecka i Juni för att kolla runt lite och se i vilket område vi vill bo.

Det vi mest pysslar med här hemma är ju att rensa och sortera. Jag fattar inte var alla fulla kartonger med grejor kommer ifrån men många är det. Så jag sorterar alla våra saker i säljes, kastas, sparas och till barnen. Vi har en stor lada där jag ställer ut det som ska säljas och jag är inte direkt känd för mitt enorma tålamod så idag började jag känna att jag tycker att det går för långsamt. Jag vill sälja saker mycket snabbare om ni förstår hur jag menar. Visst kommer det ut folk hit och köper lite grejer men det går för långsamt för min smak och då blir jag lite otålig. Så idag på förmiddagen kände jag otåligheten och det som händer då är att mitt ”göra” kickar igång och jag sätter igång och försöker räkna ut hur jag ska göra för att saker ska säljas fortare. När jag ändå körde det racet så kände jag också att jag tyckte att det är dags att vi får ett bud på huset.

Ja, vi har bestämt oss för att sälja huset istället för att hyra ut det. Vi insåg också att vi inte behöver någon mäklare för att få tag på köpare för vårt hus har ett väldigt eftertraktat läge så när vi väl går ut med att det är till salu så kommer det nog gå rätt snabbt. I alla fall så var jag lite slapptänkt och lät otåligheten styra mig en stund tills jag stoppade mig själv. Så jag lämnade rensningen (släppte kampen) och gick ut och satte mig hos min man och sade att nu har jag fått nog. Nu struntar jag i det här. Så förklarade jag för honom att jag ville ha ett bud på huset nu för det skulle kännas skönt att få igång budgivningen bland de som hittills har tittat på huset och jag hade ingen lust att vänta längre. Min man lyssnade och höll med.

Så i det ögonblicket gjorde jag det enda rätta vilket var att släppa taget om allt. Jag slutade med rensningen eftersom den inte gav mig någon glädje och så gick jag ut och satte mig i solen och lyssnade på Abraham Hicks på YouTube och då började det genast kännas bättre. Och ni vet ju vad som händer när man ändrar sin vibration, eller hur? Då attraherar man mer som gör en glad så strax efter det kom min äldsta dotter och mina två underbara barnbarn som är 3 år. Så då fick jag leka och njuta av mina barnbarn vilket såklart erbjöd många skratt.

Och den härliga känslan fortsatte och jag gjorde saker som förstärkte den och sen började tecknen komma. Först så visade min dotter oss en broschyr på ett hus de hade tittat på tidigare på dagen. En timme senare fick jag ett PM som gjorde mig övertygad om att budgivningen snart är igång. Det PM jag fick kom från en kille som vi fått kontakt med via en blogg som han och hans fru skriver om sin flytt till Gran Canaria. De ska flytta ner ungefär samtidigt som oss och hade precis so vi tänkt hyra ut sitt hus först men ångrade sig sedan och ska nu sälja sitt hus. Idag hade de sin första visning och de fick sitt första bud. De var överlyckliga och han kände att han bara måste berätta för mig och det sade mig att det här är ett tecken om att vi snart har vårt första bud, det är på väg och det känns så helt fantastiskt. De här känslorna kommer jag njuta av länge.

Något annat roligt som hände var att jag fick ett mail från en tjej som gått en av mina E-kurser och hon skrev så här:

”Ville bara tala om att jag plötsligt har massa pengar på mina konton, och vet inte ens var de kommer ifrån eller hur det gick till.
Uppskattar allt du lärt mej, har ett helt fantastiskt liv idag, jämfört med bara för ett år sen.”

Det är så roligt att få så härlig feedback för den gör mig uppriktigt väldigt glad och jag älskar att vara glad för det är så roligt. Och den här positiva feedbacken känns som en stor gåva för det är inget jag tar för givet. Du kan läsa mer om E-kursen HÄR.

 


Adventskalendern, Lucka 15!

Har du missat tidigare luckor så klicka HÄR!

Lucka 15!

När Astrid klev in på kontoret den här morgonen kändes det lite nervöst, för vad skulle hända om någon kom på att hon smugglade in en tomte. Hon började le för sig själv när hon tänkte på hur chefen skulle reagera om han fick syn på ”hennes” tomte. När hon mötte Linn den här morgonen så var det för första gången med ett leende och Astrid kände sig inte ett dugg irriterad när hon såg Linn, vilket hon annars alltid blev.
När hon stängde dörren efter sig inne på sitt rum så ställde hon ner väskan på skrivbordet så att Ferios kunde kliva ur väskan. Hon hörde ett tjut och så swisch, och Ferios landade på hennes skrivbord fullt synlig för Astrid. Vad härligt att se dig så glad, Astrid, sade Ferios. Fortsätter du så här så kommer röken snart att vara som den ska och julen kan äntligen hitta till oss, fast jag märker att du har en del kvar att lära. (mer …)


Adventskalendern, Lucka 10!

Har du missat tidigare luckor så klicka HÄR!

Lucka 10!

Men så väcktes hon ur sina drömmar av att någon ryckte i ärmen på hennes kofta och när hon vände sig för att titta vem det var så blev hon så förvånad för hon trodde faktiskt att hon låg hemma i sin egen säng men när hon såg den lilla varelsen som stod vid sängen så insåg hon att det inte hade varit en dröm. Hon började le lite för bredvid sängen stod en liten, liten herre som såg ut som om han kom direkt från ”Tomtar & Troll”. Han hade en spetsig strut till mössa och såg ut som en väldigt gammal och liten tomte. Tomten tittade intresserat på henne och så sade han: – Hej Astrid, mitt namn är Ferios och jag sitter i glädjerådet här hos oss. Dorsia hämtade mig för att jag ska förklara för dig varför du är här hos oss.
Ferios hoppade upp i sängen och satte sig bredvid Astrid och så förklarade han att Dorsia är bara 174 år så hon är ännu bara ett barn och hade kanske lite svårt att förklara för dig hur saker fungerar här hos oss. Astrid tittade förvånat på Ferios och så började hon fnittra och så sade hon till honom att om Dorsia bara är ett barn så måste jag vara en baby, jag är ju bara 43 år. Ferios tittade lite frågande på Astrid och svarade långsamt att: -Ja, så kan det nog vara i mångt och mycket. Men nu ska jag berätta för dig varför du är här hos oss: (mer …)


Adventskalendern, Lucka 7!

Har du missat tidigare luckor så klicka HÄR!

Lucka 7! Foto: Särnblad Foto

Tvärs över spegeln hade någon i imman skrivit orden: ”Bara du kan hjälpa oss!” Astrid kände hur det snurrade till i huvudet och hon sjönk ner på toalettstolen. Nu började det bli för mycket av alla konstiga saker som hände och Astrid visste inte hur mycket mer hon skulle klara av. Det kändes som hon höll på att förlora förståndet helt. Vem hade skrivit på spegeln och vad betydde orden? Hon kunde väl inte hjälpa någon? Och vilka var ”oss”? Astrid förstod att det var den lilla flickan som låg bakom det här men nu började hon undra om det fanns fler sådana där små varelser som gömde sig i deras hus. Hon rös vid tanken. Tänk om hon vaknade på natten och det satt en sån där varelse och tittade på henne.

(mer …)


3 tips för positivt tänkande 8 kommentarer

Noice, Marcus ÖhrnIgår hade jag en helt fantastisk kväll. Min man och jag var och lyssnade på Noice Forever och det var en nostalgitripp som hette duga. Noice var mina största idoler i mina unga tonår och på den tiden så var det i folkparkerna alla stora band spelade så varje spelning här i närheten med Noice var jag på. Det roliga igår var att jag dels kom ihåg varenda text och dels att jag förflyttades i tiden och verkligen kände mig som 14 år igen. Det var helt suveränt och självklart så stod jag allra längst fram och rockade loss.

(mer …)


Gå ut 2 kommentarer

Idag har vi fantastiskt väder här med rena värmeböljan så idag tänker ge mig ut och cykla. Misstänker att jag kommer svettas. 🙂

Idag är det ju söndag vilket innebär att den här veckans bloggutmaning är över så ikväll kommer jag presentera de som deltagit i utmaningen så ni kan gå in och hitta glädje och inspiration.

Och det är så kul att så många anmäler sig till min föreläsning i Stockholm, bara i går kväll var det 6 som anmälde sig. Om du vill vara säker på att få en biljett är det bäst du bokar den nu eftersom det är begränsat antal platser. Du bokar din biljett HÄR.

Här kommer tips nr 7 för hur du enkelt kan bjuda in lite mer spänning i ditt liv. Tips nr 7 är en fortsättning på tips nr 6 som du hittar HÄR.

 rp_7-fingrar-200x300.jpg7. Gå ut. Testa hur din nya outfit eller nya frisyr känns genom att gå ut och dansa med dina vänner eller bara dansa hemma till bra musik med dina vänner.

 

Vi ses senare!

You Rock!!!

 

 

Inlägg 8 av 100 i #blogg100


Dags för en makeover? 4 kommentarer

Jag har haft en helt underbar lördag då jag har helt varit i min egen värld av tankar, drömmar, idéer och känslor. Så det här inlägget kommer lite senare än vad jag hade tänkt mig men så blir det när jag spontanar. 🙂 Ikväll blir det en skön soffkväll. Dock kommer jag inte titta på TV då dottern och maken vill se Mello och det är inte någon favorit hos mig så jag kommer nog bloggvandra lite hos er och ta del av mer spännande saker än Mello. 🙂

(mer …)