debutant


Premiär! 1 kommentar

Så har jag då fått en första recension av min bok, ”Rockstjärnestatus, Guldkant i Din Vardag!”. Det är coachen och inspiratören Ulrika Gabriel som skrivit om min bok på sin blogg. Ulrika skriver bland annat så här:

Det är en oerhört inspirerande och lättsam bok full med tips på hur du kan få rockstjärnestatus i ditt liv. Vad innebär då det? Ska vi bli rockstjärnor allihop? Nja, det handlar snarare om att du ska se till att sätta guldkant på din vardag och se till att även minsta lilla vardagssyssla ter sig riktigt angenäm och rolig. Cecilia tipsar om hur vi kan tänka och hur vi kan göra för att bli av med offerkoftan för att istället dra på oss något ”rockigare” plagg.

Jag älskar hennes formulering att gå från offerkoftan till ett rockigare plagg, får så härliga associationer av dom orden. Läs hela recensionen HÄR! Jag vill samtidigt passa på att rekommendera ett besök på Ulrikas blogg för dig som söker inspiration. Jag älskar den glädje, inspiration och energi som man finner på hennes blogg. Klicka på bilden nedan så kommer du till Ulrikas blogg. Vill du läsa ett utdrag ur boken så kan du göra det HÄR! Nu är det så att jag har några exemplar av boken hemma hos mig så om du vill ha ett signerat exemplar så kan du köpa boken direkt av mig. Klicka HÄR  för att komma till min bokshop så kan du köpa ett signerat exemplar för 130:- inklusive frakt. You Rock!!!


Unikhet som framgångsfaktor Rockar Fett! 2 kommentarer

Jag har den senaste tiden publicerat ett par intervjuer här på bloggen och för dig som missat någon så ser du här vilka intervjuer som redan publicerats:

Så blir du en Rockstjärnesäljare, intervju med Rasmus Biasi.

Bli en Rockstjärna på kundservice och bemötande, intervju med Jennifer Lind.

Unikhet som framgångsfaktor!

Jag har intervjuat författaren, ståuppkomikern och föreläsaren Niclas Christoffer om vikten av att våga vara unik för att nå framgång.

Niclas är just nu högaktuell med boken ”Som Zlatan fast bättre” men livet har inte alltid varit så enkelt för Niclas. Han jobbar som undersköterska, ståuppkomiker, föreläsare, skådespelare och nu kan han även titulera sig författare. I den här intervjun får vi Niclas syn på vilka Rockstjärnefaktorer som har lett till hans framgång.

Niclas Christoffer!

Så, hur kan unikhet ge dig framgång som Rockar Fett?

 

(mer …)