deprimerad


Hjälp!!! Mitt liv suger, del 2.

Här kommer fortsättningen på gårdagens inlägg om vad du kan göra när livet suger. Livet består ju av upp och nedgångar så vi alla hamnar någon gång i den situationen när vi känner att allt bara suger och känns hopplöst så de här två inläggen handlar om vad du kan göra när du är i den situationen och inget hellre vill än att må bra igen. Du hittar det förra inlägget HÄR.

(mer …)


Det nakna helvetet 4 kommentarer

rp_AngryWoman2.jpgÄnnu en del i min resa från botten till toppen där jag delar med mig av en inre resa som jag för tillfället gör. Jag måste säga att jag stundtals känner mig helt schizoid då jag ena stunden är strålande lycklig för att i nästa ögonblick sjunka ihop och omslutas av känslor av misslyckande, värdelöshet och total deppighet. Rena rama bergodalbanan där upp och ner kommer helt utan förvarning. Och eftersom det inte har hänt något traumatiskt som tippat ner mig i den här svackan så är en stor anledning att jag varit slapptänkt och för mycket ja-sägare i min önskan att vara snäll. Och så är det väl en hel del småsaker som fått bägaren att rinna över. Alldeles för många motgångar knäcker även mig till slut.

(mer …)


Den nakna ångesten 2 kommentarer

rp_STAR-BLING-psd50372-300x293.pngGårdagens inlägg, (del 4) var nog ett av de jobbigaste att skriva och det har gett en hel del respons. Bara positiv respons och folk kände igen sig och tyckte det var modigt av mig att skriva så öppet om ett så känsligt ämne. Ja, det här är nu femte delen i en serie där ni kan följa mig från botten till toppen och som det känns nu så får jag nog varna er för att det här blir en långvarig historia. Åtminstone om jag ska döma efter min trötthet. Har du inte läst de tidigare inläggen så hittar du del 1 HÄR, del 2 HÄR, del 3 HÄR, del 4 HÄR. (mer …)