design


Julklappar 4 kommentarer

Jag erkänner, jag har inte köpt några julklappar än så länge vilket jag alltid brukar ha gjort vid den här tiden på året. Men i år har jag ännu inte haft någon som helst julkänsla vilket antagligen beror på det milda vädret.

Men nu har jag i alla fall börjat titta efter julklappar och jag har hittat ett par stycken som jag ska köpa. Kan ju inte berätta vad för något i fall ”fel” person råkar läsa det här. J  Men jag vill dela med mig av en helt suverän webshop jag hittade där jag kommer klicka hem minst ett par saker. Den heter French Mix och de säljer bara saker från Frankrike så gillar du Fransk stil så kommer du älska webshopen. Det är massor med härliga färger och mönster och så har de jättefina handgjorda smycken.

Deras necessärer är ljuvliga med sköna murriga färger och min favorit ser du nedan. Jag älskar färgen och mönstret är urgulligt.

(mer …)


Spännande! 1 kommentar

Nu har jag kommit in i en period då allting faller på plats och jag träffar rätt människor vid rätt tidpunkt. Jag har maxad Rockstjärnestatus i mitt liv nu och tänkte  här dela med mig lite av det som händer just nu.

I helgen smög vi igång webshopen ”Rockstar Design” där vi säljer smycken med Rockstjärnestatus. Jag har bestämt lite hur de ska se ut och så har Maria Henell Design fixat till det och även öppnat webshopen. I går var jag i Stockholm på en nätverksträff med Qoola Qvinnor och vi var över 90 kvinnor där (och en man) och smyckena gjorde succé. Det var första gången de visades live. Nog prat! Klicka på bilden för att komma till Rockstar Design och titta på smyckena.

Webshop Rockstar Design

Nästa grej som händer just nu är att jag kommer få en egen programserie som kommer heta: ”Fråga Livsstilscoachen!” där tittarna kommer få maila in sina frågor och så besvarar jag dom i programmet. Redan nästa vecka ska vi spela in trailern till det programmet. Och i kväll så kommer även ett program om Stress sändas men det ligger utanför programserien. TV-kanalen heter Västmanlands TV och har websändningar så att alla kan se det. Så fort programmet om stresshantering finns uppe så kommer jag lägga ut länken här. Och har ni några frågor så är det bara att maila dom sedan. Det kommer bli en speciell mailadress som förhoppningsvis kommer under dagen.

För mer Rockstjärnestatus-tips gå gärna in och gilla Rockstjärnestatus i ditt liv på Facebook genom att klicka på stjärnan nedan. (Öppnas i ny flik) Stort tack!

Rockstjärnestatus på Facebook!