drömmar


Serie om Attraktionslagen, del 4 2 kommentarer

Hallå alla härliga!

Så var vi äntligen framme vid del 4 i serien om Attraktionslagen. Skriv gärna en kommentar och berätta vilka tips du gillar mest. Så, är du redo för ytterligare 5 tips?

Om du missat tidigare delar så hittar du dem här. DEL 1  DEL 2  DEL 3

Har du bestämt dig för att du är redo att skapa det liv du älskar genom att lära dig använda Attraktionslagen så kan du kika in i min webshop som du hittar HÄR. Där hittar du e-kurser för att lära dig allt om Attraktionslagen.

(mer …)


Serie om Attraktionslagen, Del 1

Hallå alla Härliga!

Välkommen till del 1 i en serie om attraktionslagen här på bloggen. I den här serien får du lära dig mer om hur attraktionslagen fungerar och hur du gör för att skapa det liv du älskar att leva. I varje del kommer du få 5 suveräna tips som hjälper dig att få attraktionslagen att verka till din fördel. 

Jag sitter som vanligt här och njuter av livet och allt det härliga som finns här. Livet är något som vi ofta tar för givet och väldigt många lever som om de skulle leva i evighet. Men livet är tidsbegränsat så därför gäller det att passa på att njuta så mycket som möjligt här och nu och att ta till vara på det som verkligen betyder något.  Det allra bästa att göra är att skapa det liv du älskar att leva genom att lära dig hur Attraktionslagen fungerar. Att leva utifrån attraktionslagen är ett väldigt insiktsfullt sätt att leva och det blir en livsstil. När du lär dig hur attraktionslagen att fungera så kan du också få den att verka till din fördel så du manifesterar det liv du älskar att leva. Dina drömmar blir din verklighet och lämnar plats åt nya drömmar i ditt liv. Så, är du redo att ta del av de första 5 tipsen?

(mer …)


Har du svårt att stå upp för dig själv och dina drömmar? 6 kommentarer

Jag skrev igår om ett webinar som jag var med på och lovade att jag idag skulle berätta mer om det. Webinaret heter ”Stå upp för dig själv och dina drömmar” och hålls av mina kollegor och vänner: Nina Jansdotter och Kristian Borglund. Webinaret handlade om hur man står upp för sig själv och det var många viktiga och tankeväckande frågor som togs upp.

Kristian och NinaDe tog upp olika tecken på att man har hållit sig själv tillbaka och kvävt sig själv, delade med sig av 3 mindsets för att bryta mönster och så Ninas suveräna 3-stegsmodell för att stå upp för sig själv. En stor fråga som togs upp var: Vilket är priset du får betala i ditt liv om du inte står upp mer för dig själv? Vi var kring 70 personer som var med på webinaret live och det var härliga diskussioner i chattfönstret. Nina och Kristian svarade på frågor och gav väldigt bra tips för hur man bemöter omgivningen och står upp mer för sig själv. För att se inspelningen av webinaret så kan du klicka HÄR. Där hittar du även information om vad som komma skall.

Berätta gärna vad du tyckte om webinaret genom att lämna en kommentar här nedan.

You Rock!!!


Del 5 i serien: ”7 delar till mer livsglädje och ökad Rockstjärnestatus!” 8 kommentarer

Våga drömma!

Det vi drömmer om och längtar efter är sådant som gör oss glada och fyller oss med en väldigt skön känsla vilket är väldigt bra för det smittar av sig på vårt humör. Tyvärr så anses det inte så ansvarsfullt och vuxet att ägna sig åt fantasier och dagdrömmeri. Dessutom så får man ju inte riskera att bli besviken! Jag tror dock inte att risken att bli besviken är så stor då vi vuxna ändå har förmågan att skilja på fantasi och verklighet.

Om jag t ex drömmer om att äga en egen söderhavsö dit jag kan åka när jag vill och bara  bli uppassad på och där jag kan ligga på stranden hela dagarna i den härliga solen. Jag är egentligen inte säker på att jag faktiskt skulle vilja ha det i verkligheten men själva tanken på det fyller mig med välbehag, speciellt höstruskiga dagar när jag fryser. Så när jag sitter på ett tåg eller i en bilkö så är det en väldigt trevlig dröm att ägna väntetiden åt istället för att hänge mig åt någon form av oro. Och eftersom jag vet att det bara är en dröm så kommer jag heller inte bli besviken.

Andra bra drömmar att ägna sig åt är att ägna sina tankar åt de mål man har satt upp, de mål man vill uppnå. Att fantisera om att man redan nått målet är en perfekt förberedelse för att vara redo att nå sitt/sina mål. Och när du drömmer om att du nått dina mål så har du målet aktivt i dina tankar vilket gör att du inte glömmer bort vilka mål du har satt upp. Och tankarna på att du nått ditt mål fyller dig med en sådan känsla av välbehag som är din drivkraft för att fortsätta din väg mot målet.

Att drömma och fantisera sätter ett leende på dina läppar och förgyller din dag. Tillsammans med barn är det lätt att fantisera genom att hitta på olika lekar och sagor. Att träda in i barnens fantasifulla värld ibland är en ovärderlig  guldkälla till glädje.