esther hicks


Att manifestera enligt Attraktionslagen. 4 kommentarer

Det här inlägget är en fortsättning på mitt föregående inlägg där jag lovade att jag skulle beskriva LoA lite utförligare så här kommer det.

Lagen om Attraktion fungerar alltid. Oavsett om det du manifesterar är önskat eller oönskat. Och LoA fungerar hela tiden, dygnet runt. Det är en naturlag precis som Gravitationslagen. Abraham Hicks beskriver LoA väldigt bra och pratar bland annat om 3 steg för hur det fungerar:

JulrosSteg 1: Önska/be. Önskar och ber gör vi hela tiden oavsett om vi är medvetna om det eller inte. Vår önskan kommer ofta från en kontrast, dvs vi upplever något som vi inte vill ha och ser då klarare vad vi istället vill ha. Du behöver bara be en gång och sedan gå vidare till steg 3 för att ta emot det du önskar.

Steg 2: Universum svarar. Det här är inte din uppgift och det här steget sker  automatiskt och du kan inte styra över det.

Steg 3: Ta emot. Det här är det steg som de flesta upplever problem med att genomföra och jag tänkte därför ge mig på uppgiften att förklara mer ingående hur det fungerar.

(mer …)