Exitpartner


Smart grej

Satt och surfade lite på nätet och hittade något som inte var vad jag trodde. Det var mycket smartare. Jag hittade en företagsförmedling vilket jag först trodde var en sida där man förmedlade olika företagstjänster så om jag till exempel behöver en svetsare så kan jag hitta ett svetsföretag på den här sidan. Men så var det inte alls utan det var som sagt smartare än så. Exitpartner är en företagsförmedling vilket innebär att de helt enkelt är företagsmäklare så om du vill sälja ditt företag eller funderar på att köpa ett företag så hjälper de dig med det. Precis som en fastighetsmäklare fast med företag.

exitpartners-foretagsmaklare-2015Jag tycker det är väldigt smart för det är ju många som vill starta företag och då kan ju det här vara ett suveränt alternativ, eller hur? Du kan alltså köpa ett redan upparbetat företag som har ett inarbetat varumärke med en färdig kundkrets och anställda. Då slipper du alla hundår som krävs för att bygga upp ett företag från grunden och går istället in och kör direkt. Det är ju ett suveränt koncept istället för att uppfinna hjulet igen så att säga.

Och funderar du på att sälja ditt företag så tar de hand om det också. På deras hemsida kan man se inom vilka branscher de för tillfället söker företag.