Facebook


Attraktionslagen & Kärlek 2 kommentarer

Hallå alla Härliga! Livet är helt fantastiskt och det blir bara ännu härligare för var dag som går. När du införlivar Attraktionslagen som en del i din vardag så kommer allt bli så mycket lättare och bättre. Ni som följt mig ett tag vet att jag haft 2 onlinekurser på Facebook under några omgångar, den ena kursen handlar om pengar och den andra om vibration i allmänhet. Närmare 1 000 personer har gått mina onlinekurser som blivit väldigt populära. Jag har också fått en del önskemål och väldigt många har önskat en onlinekurs om kärlek och nu är det alltså dags för det. Den 20 November startar jag en onlinekurs som heter Attraktionslagen & Kärlek med samma enkla koncept som tidigare kurser. Du kan läsa mer om onlinekursen i evenemanget på Facebook som du hittar HÄR.

Och som ett smakprov så får du här ett tips för att förbättra din relation. 

Håll käften

Säg inget negativt alls till eller om din partner. Beklaga dig inte till någon om att du är missnöjd med relationen. Om någon frågar så säger du att det går åt rätt håll. Du ska alltså ägna så lite fokus som möjligt på det som är mindre bra i er relation. Så fort du känner dig irriterad eller störd på din partner så gå undan en stund och gör något annat. Inget blir bättre av att du kritiserar, gnäller eller klagar. Kom hela tiden ihåg ditt mål, en kärleksfull och härlig relation. Det målet är din morot. Efter ett tag så upptäcker du att det är rätt skönt att slippa det negativa pratet, tankarna och känslorna för det får dig helt enkelt att må bättre när du skippar det. Det finns dock tillfällen när du absolut ska prata och det är när din partner gör något bra. Hylla det, tacka och tala om hur glad du är.


Positivt tänkande fungerar bara ibland och för vissa personer 6 kommentarer

HappyMozartPositivt tänkande kan vara provocerande för vissa och jag tolkar det som att man definierar Positivt tänkande olika. Nedan ser ni en kommentar jag fick på Facebook när jag delade ett blogginlägg som jag skrivit. Inlägget jag delade var Ändra dina tankar så får du andra resultat.

(mer …)


Ännu mer inspiration 13 kommentarer

Jag hade en suverän fredagskväll med min man och min dotter där vi hade ett riktigt härligt mys med värme, kärlek och glädje hela kvällen. Och jag älskar ju sovmornar så jag njöt så i morse av att få vakna helt av mig själv. Idag ska vika tvätt och sen ska jag göra ett par blomsterarrangemang av Tulpanerna som jag köpte igår. Bilder kommer senare. 🙂

Fortsätt gärna att rösta på min blogg i nomineringen till veckans blogg hos besökstoppen. Klicka HÄR och scrolla ner en bit så ser du till höger var du ska rösta. Blir så glad om du vill hjälpa mig vinna. 🙂

Jag har också en Gillasida och en grupp på Facebook där jag inspirerar på olika sätt. Jag lägger till exempel upp bilder som den du ser nedan. Du hittar sidan HÄR och gruppen HÄR.

Mås

 


Heja mig! 1 kommentar

För några dagar sedan så skrev jag ett inlägg som hette: ”Släpp inte taget om det som fungerar bra” där jag beskriver hur jag just släppte taget om det som fungerade bra och vilka konsekvenserna för det blev. Jag skrev om den paus jag tog från livet och om min plan för att komma tillbaka. Och här kommer nu en uppdatering för hur det går och det känns som om dörren till himmelriket står på glänt och jag gör stora framsteg varje dag.

(mer …)


Digitalt civilurage efterfrågas!


Jag har själv blivit utsatt för trakasserier i 10 månader på Facebook vilket ni kunde se på Stalkers. missade ni det avsnittet kan ni se det HÄR. Ni kan också läsa om trakasserierna HÄR.

Både jag och några vänner och kollegor som också drabbats av den här trakasseraren valde att lyfta problemet med näthat och nät-trakasserier då vi såg att det är ett problem som ökar lavinartat. Vi såg också att samhället inte är rustat för att hantera dom här problemen.

(mer …)