faq


Svar på frågor

rp_question-mark-face1-265x300.jpg

Det är fler och fler som kikar in i min webshop vilket också innebär att jag får fler frågor om produkterna och hur webshopen fungerar. Därför tänkte jag ge svar på de vanligaste frågorna i det här inlägget.

  1. Har du bara e-böcker? Nej, det finns 1 pappersbok, 2 e-kurser och 2 mailserier också.
  2. Hur fungerar e-kurserna? När du har betalat för e-kursen så får du ett mail med en bekräftelselänk som du klickar på för att bekräfta e-kursen. E-kursen levereras sedan via mail som innehåller kursbreven med övningar och annat kursmaterial. Allt kursmaterial består av bifogade filer som du kan spara på din dator eller skriva ut på papper om du föredrar det.
  3. Jag har köpt en e-bok av dig men jag hittar den inte. Efter avslutat köp i webshopen så fick du ett mail och om du scrollar ner lite så ser du en länk som du klickar på för att hämta din e-bok.
  4. Jag har inte PayPal utan jag vill betala med kort. Går det? Ja, det går alldeles utmärkt. Kryssa bara i rutan enligt bilden nedan. Du kommer då till PayPals betalsida och där kan du betala med kort  även om du inte har något PayPal-konto.

Kortbetalning5. Hur betalar jag? Du kan betala via PayPal, med kort, via direkt banköverföring och via Swish. I frågan ovan beskriver jag hur du betalar via kort och PayPal. Önskar du betala via banköverföring eller Swish så kryssar du i rutan enligt bilden nedan och då ser du instruktionerna där.

Swish6. Kan jag handla i webshopen och ge bort i julklapp? Ja, det går jättebra! Skicka mig ett mail så fixar vi det. Du får ett presentkort som du kan skriva ut och ge bort i julklapp. I presentkortet så finns det en kod som mottagaren använder i webshopen.

7. Vad är en mailserie? Det finns 2 mailserier i webshopen och de är båda 365 dagar långa och du får således 365 mail. Det kommer ett mail till dig varje dag med övningar, tips och råd som du sen kan använda i din vardag för att uppnå önskade resultat. Anledningen till att de är så långa är för att det tar tid att nöta in en ny vana så de här serierna är uppbyggda med påminnelser och övningar för att få in nya tankevanor.

Du hittar även svar på de vanligaste frågorna kring bloggen på den HÄR sidan.