föreläsaning


Hotta upp ditt sexliv

Som jag säkert skrivit tidigare så är jag så glad över att jag fått in fler bokningar av öppna föreläsningar runt om i landet. Närmast så föreläser jag i Stockholm den 29 Mars och nedan ser ni beskrivningen av min föreläsning. Och efter beskrivningen hittar ni tips nr 11 för att få in lite mer spänning i livet.

Cecilia, Svartvit

Cecilia föreläser

Föreläsaren och författaren Cecilia RockBabe Kärvegård berättar på ett inspirerande och levande sätt om hur du med positiva tankar förbättrar alla områden i ditt liv för att få mer livsglädje.
Hon ger enkla tips för hur du får mer guldkant på vardagen och ger många roliga exempel ur sitt eget minst sagt ”turbulenta” liv. Att ha livskvalitet, en inre trygghet och livsglädje
är att ha Rockstjärnestatus

Köp din biljett här: http://klokegard.se/produkt/biljett-stockholm-293/

Under föreläsningen får publiken testa på att lura sin egna hjärna. Cecilia tar oss med på en spännande resa som går från tanke till bemötande. En spännande kedja där vi får lära oss hur vi kan påverka hur andra bemöter oss och hur det börjar med en tanke.

Hon ger tips och verktyg för hur man bryter negativa tankemönster och visar på ett tydligt sätt hur vi kan låta hjärnan jobba ”för” istället för ”mot” oss.
Åhöraren får lära sig hur man upptäcker negativa tankar som är omedvetna.
Hon ger kunskap om hur hjärnan fungerar när det gäller tankar och om hur vi kan bli mer medvetna i våra val av tankar.

KORT SAGT EN FÖRELÄSNING SOM KOMMER ROCKA!

Här kommer tips nummer 11 om hur du bjuder in lite mer spänning i din vardag.

11. Hotta upp ditt sexliv. Var lite äventyrlig, läs Kama Sutra, gör det på en ny plats, gör det vid andra tidpunkter än i vanliga fall etc. Bjud in lite mer romantik och var mer kärleksfull mot dig själv och din partner.

Inlägg 13 i #blogg100


Lär dig något nytt

Tulpan1Idag har det verkligen varit fullt upp så det känns som om jag inte hunnit med någonting. 🙂 Men det blir ett kort inlägg bara för jag har ltie till att göra innan jag stoppar ner min lekamen i sängen. 🙂

Och kom ihåg: Mer glädje åt folket! Läs om det HÄR.

Här kommer tips nummer 10 om hur du bjuder in lite mer spänning i din vardag.

 

10. Lär dig något nytt. Studera ett nytt språk, en ny färdighet eller en hobby. Du kommer träffa nya människor som delar dina intressen och öka ditt självförtroende och din självkänsla. Det är också ett perfekt sätt att vidga dina vyer och få in nya perspektiv i livet.

Inlägg 12 i #blogg100

 


En äventyrsresa 6 kommentarer

VårsolWow vilken härlig vårdag det har varit här idag med strålande solsken och fåglarnas underbara vårsång. Nu är det klart att jag kommer till Uppsala, Göteborg och Jönköping och föreläser. Datum för de föreläsningarna är inte klara ännu. 🙂 Vill du att jag kommer till din stad och föreläser så är det bara att du skickar mig ett mail så fixar vi det: cecilia@klokegard.se

 

Vill du se mig föreläsa i Stockholm så kan du läsa mer om den föreläsningen och köpa din biljett HÄR

Och kom ihåg: Mer glädje åt folket! Läs om det HÄR.

Här kommer tips nummer 9 om hur du bjuder in lite mer spänning i din vardag.

9. Planera en äventyrsresa. Även om du inte har råd att resa just nu så kan du planera, drömma och utforska spännande resmål som du kan resa till vid senare tillfälle. Bara att planera och drömma om resan skapar spänning i ditt liv.

Inlägg 11 i #blogg100


Helt great! 6 kommentarer

Vilken fantastisk dag jag har haft idag. Det händer mycket nu och det är så härligt att vara i de energierna. I morse fick jag frågan om jag ville vara gäst i en Talkshow som det ska spelas in ett pilotavsnitt av. Det tyckte jag lät kul så jag svarade att jag gärna är med. Alla gäster är inte klara ännu men en av dem är rapparen Dogge Doggelito och det ska bli väldigt kul att träffa honom. 🙂

rsz_1på_scen.jpgOch så är det nu klart att jag under våren kommer till Göteborg och föreläser och jag återkommer om datum senare för den föreläsningen. Närmast på tur är dock min öppna föreläsning i Stockholm den 29 Mars. Biljett till den föreläsningen hittar du HÄR.

Ni som vill ha fler läsare till er blogg genom att vara med i: Mer glädje åt folket kan klicka HÄR för veckans tema.

Nu snurrar jag vidare i mitt liv!

You Rock!!!

Inlägg 10 i #blogg100