Föreläsningar


Det här är helt magiskt

FokusJag har en längre tid haft lite ont i min högra överarm. Inte så mycket och bara  ibland men den senaste veckan har det blivit värre och i natt så vaknade jag av smärtan flera gånger. I morse hade jag så ont så jag knappt kunde klä på mig så jag tyckte det var dags att kontakta sjukvården. Diagnosen blev muskelinflammation och så fick jag medicin och en remiss till Sjukgymnast så nu hoppas jag att det snabbt går över. Faktum är att det nu känns betydligt mycket bättre än i morse. Då gjorde det ont hela tiden men nu gör det bara ont vid vissa rörelser som jag kan undvika. Så jag har goda förhoppningar om att jag inom kort Rockar vidare som vanligt.

rp_SrF-Jävel-org-238x300.jpgOch vad är det som är så magiskt då? Jo, jag är så mäkta imponerad över den enorma uppmärksamhet som min nya föreläsning: Föreläsningen som ingen jävel vill se har fått. Har aldrig varit med om maken och det är så himla häftigt. Varje dag kommer det in fler förfrågningar från människor som vill att jag ska komma till deras stad med föreläsningen som beskrivs så här:

Du bör vara medveten om att du utsätter dig för vissa risker om du skulle gå på den föreläsningen.
Risken finns att du lär dig hur du blir på bättre humör och hur du får en mer positiv attityd.
Du kanske till och med drabbas av att känna någon form av glädje ett par minuter varje dag.
Du kanske till och med börjar se din partner med andra ögon och blir lite småkär igen.
Efter den här föreläsningen så kommer du inse att ditt enda val är att…..
Ja, det är nog bäst att du struntar i den här föreläsningen och stannar hemma istället.

Det vore jättekul att träffa er bloggläsare IRL och om ni har lust att komma på en föreläsning så kan ni kika på min flik: Öppna föreläsningar för att se när jag kommer till en stad i närheten. Finns det ingen stad i närheten av dig så kan du läsa HÄR för att få reda på hur du kan göra för att jag ska komma till din stad.

Inlägg 40 #blogg100


Svar på en vanlig fråga 5 kommentarer

Glad Påsk!

Glad Påsk!

Jag hoppas ni alla har haft och fortfarande har en skön Påsk. Min helg har än så länge bestått av en perfekt kombination av umgänge med familj och lugn och ro. I går var min dotter, hennes sambo och deras två barn här och käkade en trerätters påsklunch och idag så har vi varit hos svärmor och ätit påskbuffé. Det är de enda inbokade aktiviteterna jag haft den här helgen och det har passat mig perfekt för det har gett mig mycket tid för att umgås med mig själv, mina tankar och mina känslor.

 

(mer …)


Här är jag!

Det här året har börjat med nya, härliga inslag i mitt arbete på det sättet att jag kommer ge fler öppna föreläsningar. Så därför har jag skapat en kalender här på bloggen där jag kommer lägga ut de öppna föreläsningar som du kan besöka under året. Du finner kalendern högst upp i den vänstra kolumnen på bloggen. Jag lägger även in tillfällen där jag kommer närvara vid olika öppna tillställningar där det finns möjlighet att träffa mig.

Det här ger också en möjlighet för dig som funderar att anlita mig att se var du kan lyssna på mig innan du bestämmer dig.

Lyssna på mig!