Författare


Mitt hjärta

Jag har intervjuat Sten Jeansson, författare till boken ”Mitt hjärta”. Det som Sten har gått igenom borde ingen människa behöva utsättas för och ändå så är det tyvärr en vardag som fler och fler vittnar om. Det är ett fruktansvärt trauma när en älskad drabbas av en obotlig sjukdom och att sedan dessutom behöva kämpa mot vården och olika instanser i samhället för att få rätt till det som borde vara självklart är omänskligt. Men Sten gjorde något som de flesta inte gör, han skrev en bok om sina upplevelser.

Mitt hjärta handlar om när Stens fru Birgitta fick en hjärntumör och vi får följa deras resa och kamp från början till slut. Jag har läst boken och kan verkligen rekommendera den. Det är en bok som man inte kan lägga ifrån sig för man måste bara veta hur det ska gå. Fast jag var faktiskt tvungen att lägga ifrån mig boken flera gånger då sikten skymdes av tårarna. Den här boken lämnar ingen oberörd och när jag inte läste boken så fanns den hela tiden i bakhuvudet för det gick inte att sluta fundera över hur det ska gå.

(mer …)


Gott och Blandat

Tänk att det redan är söndag. Den här helgen har gott så fort så jag har inte alls hunnit med. Tack och lov så har jag i alla fall haft en väldigt rolig vecka så det här inlägget kommer innehålla både ditten och datten. Både roliga saker och nyheter.

365 dagar krDet har blivit väldigt mycket skrivande för mig den här veckan då jag håller på att göra färdigt det relationscoachingverktyg som släpps nästa vecka. Det är så himla spännande för jag märker på den respons jag fått att det är många som har behov av verktyget och det gläder mig att så många är villiga att satsa både tid och pengar på att skapa en bättre relation. Nästa vecka släpps 365 Dagar KR och du kommer kunna köpa ditt ex för 1:- om dagen, alltså 365:- i webshopen här på min sida. Du kan läsa mer om 365 Dagar KR i inlägget Så får du kärlek och uppskattning.

(mer …)


Det nakna avslutet 10 kommentarer

BorstnejlikaHeder åt er som har följt serien om min resa från botten till toppen. Det här kommer bli det sista inlägget i serien, inte för att jag riktigt nått toppen utan för att jag ser att det inte intresserar läsarna lika mycket längre. Det var enligt statistiken flest läsare för de inlägg där jag mådde som sämst och det är ju så det är på nätet, allt negativt har genomsnittligt fler läsare. I det här inlägget kommer jag gå igenom min måendestatus just nu och så ge en sammanfattning över vad jag har gjort för att ta mig så här långt på så kort tid.

Vill du läsa de andra delarna om min resa så hittar de dem här:   Del 1, Del 2, Del 3,Del 4,Del 5, Del 6, Del 7, Del 8, Del 9, Del 10, Del 11, Del 12.  De mest delade inläggen är del 1, 4 och 8. (mer …)


Det nakna skapandet 2 kommentarer

cropped-IMG_0565_1.jpgMin inre resa fortsätter självklart då det är en process som har sitt eget liv och jag har ingen aning om var jag är på väg eller hur lång tid det tar. Men jag lallar runt här i min egen värld och gör det jag känner för i stunden, följer de impulser som kommer och de har de senaste dagarna lett mig till att börja skapa. Den bok som länge har velat komma ut har äntligen börjat utformas. I det här inlägget tänkte jag dela med mig av början på första kapitlet.

Det var några läsare som påpekade att det var problem med att skriva kommentarer. Jag har nu gjort några uppdateringar och hoppas att kommentarsfunktionen fungerar som den ska.

Vill du läsa de andra delarna om min resa så hittar de dem här:  Del 1, Del 2, Del 3,Del 4,Del 5, Del 6, Del 7, Del 8, Del 9, Del 10. De mest delade inläggen är del 1, 4 och 8.

(mer …)


Upplever så mycket 1 kommentar

Förutom att jag älskar att föreläsa så älskar jag allt som är runtomkring föreläsningarna. Jag får träffa så många fantastiska människor och jag älskar dessa möten. Jag får nya vänner runt om i landet och det är så värdefullt och livgivande. I söndags när jag föreläste i Stockholm så hade jag via PM på Facebook tackat ja till att äta lunch med en kvinna som skulle gå på min föreläsning. Vi är vänner på FB men har aldrig träffats i verkligheten. Under lunchen så pratade vi massor och det visade sig att Sofhia var en väldigt intressant och härlig kvinna och jag är så glad över att ha fått träffa henne.

FramsidaSofhia är även författare och har på bokförlaget Vulkan gett ut en bok som heter ”Livsbetraktelser” och jag har nu ett vackert signerat exemplar här hemma. Det är en diktbok med tankar kring livet som är så givande att läsa. Det blir som självcoaching via dikter vilket är väldigt häftigt.

När jag läste boken så kände jag igen mig själv i så många tankar och det kändes befriande på något vis. Många tankar som jag haft tidigare och tankar som jag har idag. Och jag fick en sådan fin dedikation av Sofhia när hon signerade mitt exemplar av boken.

Signering

Jag rekommenderar verkligen den här boken som just nu säljs för endast 70:- och du kan läsa mer och köpa boken HÄR. Och nedan ser ni baksidan av boken där ni kan läsa mer.

Baksida

Inlägg 85 #blogg100


Videoinlägg så här en fredag

Hallå alla härliga!

Jag berättade ju förut om att jag skulle vara gäst i en talkshow som spelades in som ett pilotavsnitt och nu har intervjun lagts upp på YouTube. Klippet börjar med en intervju med artisten Jan Johansen och efter det kommer intervjun med mig. Jag läser även ett avsnitt ur min bok. Det jag läser handlar om att välja fokus när det gäller soporna. Och sen avslutas det med en sång av Jan Johansen. 🙂 Hoppas ni gillar klippet!

Kolla i vilka städer jag föreläser genom att klicka HÄR.

Inlägg 74 #blogg100


Bli en stjärna på att leda 13 kommentarer

bookcover - Kopia (2) (458x666) (440x640)Att vara chef är inte alltid det lättaste då man ofta har krav både från högre chefer, ledning och medarbetare. Förutom de yttre kraven så har chefer precis som alla andra inre krav och en inre kritiker. Jag har intervjuat Kelly Odell, delägare på Astrakan Strategisk Utbildning AB. Kelly har tidigare haft höga ledningsbefattningar på företag som Telia Sonera, Volvo, Whirlpool Sweden AB mfl och jobbar idag som föredragshållare, ledningscoach och strategikonsult. Han är också aktuell med boken Mänskligt Ledarskap som är baserad på föreläsningen Ledarens 10 budord.

(mer …)