frågor


Gratis guide till Attraktionslagen 2 kommentarer

Vad roligt att du vill lära dig mer om Attraktionslagen! Attraktionsguiden är en guide till attraktionslagen och min förhoppning är att den ska ge dig svar på några av de frågor och funderingar som du har kring attraktionslagen. Den består av en Pdf på 63 sidor där du får tips, svar på vanliga frågor och kunskap om grunderna i Attraktionslagen.

För att hämta din Attraktionsguide så klickar du HÄR .  Du kommer då till en sida med ett formulär där du får fylla i din mailadress. Din mailadress är säker hos oss och kommer inte att säljas vidare eller användas till något annat än att skicka ut ett inspirationsbrev om Attraktionslagen max 4 gånger/månad med tips, övningar och råd kring Attraktionslagen. Om du inte hittar guiden i din inkorg så titta i skräpposten och lägg sedan till avsändaren som betrodd.


Hur attraherar jag kärleken? Hur skapar jag tillit och andra frågor får svar. 1 kommentar

Hallå alla Härliga!

Här kommer ännu ett inlägg med frågor som ställts i min grupp om Attraktionslagen som jag har på Facebook. Gruppen heter Attraktionsguiden och ibland så får medlemmarna ställa frågor om attraktionslagen som jag besvarar här på bloggen. I det här inlägget kan du läsa svaren på frågor kring bland annat relationer, jobb, företag och tillit.

(mer …)


Attrationslagen: Svar på de viktiga frågorna

Hallå alla Härliga! Charmiga måndag med nya härligheter är äntligen här och jag tycker vi startar den här fantastiska veckan med en omgång Q&A, (frågor & svar). Medlemmar i Attraktionsguiden som är en grupp om attraktionslagen på Facebook har fått ställa frågor som jag besvarar i det här inlägget. Du är välkommen som medlem i den gruppen och du hittar den HÄR. 

F: Hur stillar man tjattret i huvudet?

S: Genom att distrahera hjärnan. Gör nya saker, gör saker som kräver mer fokus av hjärnan så den inte har tid att tjattra, meditera, sov, ta en promenad, sjung högt, lyssna på inspirerande musik, känn uppskattning. Du kan också prata med tjattret rent logiskt, fråga: ”på vilket sätt hjälper detta tjatter mig att komma närmare min önskan?” eller ”hjälper detta tjatter mig att komma närmare min önskan?” Svaret brukar bli nej och då är det lättare att hitta ett annat fokus. Du kan till exempel fråga dig: ”vilken tanke skapar en härligare känsla hos mig just nu?”

(mer …)


Frågor om pengar, viktnedgång mm får svar utifrån Attraktionslagen

InspirationsföreläsningJag måste berätta om en rolig manifestation i mitt liv som händer just nu. Jag började skriva om Attraktionslagen här på bloggen i vintras och i mitten på December så tänkte jag att det vore kul att föreläsa om Attraktionslagen. Sen fick jag mail från en av gästbloggarna här på bloggen och hon undrade om vi skulle ta och föreläsa om attraktionslagen tillsammans i vår. Klart jag sa Ja! Och för en vecka sedan så fick jag ett PM från en kvinna i Stockholm som hade fått ett mail från en tjej som undrade om hon inte kunde ta in mig som föreläsare om attraktionslagen i Stockholm. Det är nu bokat och klart så den 6 mars kommer jag till Stockholm och föreläser. I helgen så fick jag frågan om att komma till Malmö och föreläsa så nu håller 2 kvinnor på och ordnar med lokal i Malmö för min föreläsning. Göteborg är också på G under våren. Allt det här har hänt eftersom jag vet hur jag ska tänka för att Attraktionslagen ska verka till min fördel. Det roliga är att vi redan har sålt många biljetter till föreläsningen i Stockholm. Vi har preliminärbokat 2 lokaler och kommer nu få avboka den lilla och boka den stora lokalen så att alla får plats. Du hittar länken till föreläsningen i Stockholm längst ner i det här inlägget.

Innehållet i det här inlägget har skapats av medlemmar i min Facebookgrupp om attraktionslagen där medlemmarna har fått ställa frågor som jag här besvarar. I det här inlägget svarar jag på frågor om barn, lotterivinst, vikt och pengar. Du hittar Facebookgruppen HÄR och du är välkommen att gå med i gruppen där du kan ställa frågor, få inspiration och lära dig mer om attraktionslagen. Jag är så tacksam över de frågor som jag får för det ger mig möjligheten att förklara Attraktionslagen utifrån helt vardagliga händelser som vi alla kan känna igen oss i. (mer …)


Gå ner i vikt med Attraktionslagen och andra frågor får svar

TulpanerHallå alla Härliga!

Idag har jag verkligen njutit av vårdoften. För några dagar sedan så fick jag 5 tulpanbuketter av min man och jag satte ihop alla i en stor bukett och nu börjar tulpanerna att slå ut ordentligt och det doftar så härligt och vårigt om dem. Känner mig som tjuren Ferdinand där jag sitter och doftar på mina blommor. 🙂

Dagens inlägg har skapats av medlemmar i min Facebookgrupp om attraktionslagen som har fått ställa frågor som jag här besvarar. Du hittar Facebookgruppen HÄR och du är välkommen att gå med i gruppen där du kan ställa frågor, få inspiration och lära dig mer om attraktionslagen.

 

 

 

 

(mer …)


Frågor om Attraktionslagen får svar 9 kommentarer

IMG_2948Hallå alla Härliga!

Trots feber och en grym förkylning så är det en fantastisk dag och jag njuter av livet, kärleken och utsikten från mitt fönster. Det jag ser är ett fantastiskt vinterlandskap där solen strålar så ljuvligt så det gnistrar i träden. Dagens inlägg har skapats av medlemmar i min Facebookgrupp om attraktionslagen som har fått ställa frågor som jag här besvarar. Du hittar Facebookgruppen HÄR och du är välkommen att gå med i gruppen där du kan ställa frågor, få inspiration och lära dig mer om attraktionslagen.

(mer …)


Frågor om Attraktionslagen får svar 1 kommentar

Hallå alla Härliga!

AdventsstakeYes! Charmiga måndag är äntligen här och idag har det varit en supercharmig måndag för min del. Jag är så glad och stolt för idag har jag skickat in första delen av mitt manus till bokförlaget, en hel dag innan deadline. Det känns jätteskönt att första delen är klar och att jag nu är på väg. Det är härligt!

För några dagar sedan skrev jag ett inlägg där jag svarade på frågor kring attraktionslagen och idag är det dags för en ny omgång frågor att bli besvarade. Jag tycker det är så roligt att svara på frågor för det ger mig en chans att ge bra förklaringar och att hitta på nya tips för att lösa riktiga dilemman som mina läsare kan ha i livet.

Jag har en grupp om Attraktionslagen på Facebook och du är välkommen att gå med i gruppen som du hittar HÄR.

(mer …)


Varför fungerar inte Attraktionslagen? 12 kommentarer

Hallå alla Härliga!

rp_sun3-150x150.jpgJust nu håller jag på och samlar in frågor till mitt nya bokprojekt om Positivt Tänkande. Boken bygger på frågor som jag får från mina läsare och dessa frågor får riktigt långa och uttömmande svar som kommer spräcka alla myter som finns kring ämnet.Har du några frågor kring Positivt Tänkande så får du gärna skriva de i en kommentar nedan eller så kan du maila till mig: cecilia@klokegard.se och alla som skickar frågor till mig kommer få ett ex av boken när den är klar. (Jag sparar kontaktuppgifter till alla som bidragit.)

I ett av mailen jag fått med frågor fanns det även en fråga om Attraktionslagen och eftersom det är många som är nyfikna på den så vill jag här dela med mig av det svar som jag gav.

(mer …)