fredag


Annorlunda 2 kommentarer

Ja, det här har för hela världen varit en annorlunda helg. Världen är i chock efter det fruktansvärda som hände i Paris. Många känner att ondskan kryper närmare och att tryggheten har rubbats. När händer det nästa gång? Var sker det nästa gång? Det är många diskussioner och man funderar hit och dit över vem, vilka, varför? Det har också väckt mycket ilska och hat och man letar efter sätt att ge igen, stå på sig och mota iväg ondskan från sin trapp.

Människor förenas, ledare och länder förenas och välviljan, medmänskligheten och samhörigheten ökar när man letar vägar för att förstå det som hänt. Fredagen den 13 November blir en dag att lägga till listan över datum som hela världen kommer komma ihåg lång tid framöver.

Tankarna finns hos Fransmännen och offrens anhöriga.

Med kärlek och värme till er alla!

Paris


Min fredag rockar! 2 kommentarer

I dag är det en helt vanlig fredag, kan man tycka. Det händer inget speciellt vad jag vet. Det jag däremot vet är att den här dagen, fredagen den 14 mars 2014, aldrig någonsin kommer tillbaka. Aldrig! Så, ska jag bara se den här dagen som en helt vanlig dag, eller ska jag se den här dagen som något unikt? Ett speciellt tillfälle som aldrig någonsin återkommer.

(mer …)