fungerar inte


10 saker som gör att du misslyckas med Attraktionslagen 1 kommentar

Hallå alla Härliga! Jag hoppas du har en suverän dag! Jag har som vanligt pysslat med lite av varje vilket passar mig perfekt då jag gillar omväxling och är lite av en rastlös själ. 

Idag tänkte jag skriva lite om vad du kan undvika eller helt enkelt sluta göra för att få attraktionslagen att fungera till din fördel. Jag brukar ju ge ganska många tips kring Attraktionslagen här i bloggen men jag har märkt att det också finns ett behov av att få veta vad man inte ska göra så här kommer bland annat 10 saker du ska undvika helt.

Innan vi sätter igång så vill jag tipsa dig om en webbkurs om Attraktionslagen och att manifestera sina önskningar. Webbkursen är uppbyggd så att det inte finns några tider att passa vilket gör att även om du har ett tajt schema så kan du vara med för du gör kursen i din takt på tider som passar dig.

Du kan läsa mer om webbkursen genom att klicka HÄR.

(mer …)


10 saker som gör att Attraktionslagen inte fungerar för dig 1 kommentar

drop-of-water-178892_1920Hallå alla Härliga! Förra veckan skrev jag ett inlägg om 10 vanliga misstag som gör att attraktionslagen inte fungerar för dig, du hittar inlägget HÄR, och det inlägget blev så uppskattat så jag har här listat ytterligare 10 saker som gör att attraktionslagen inte fungerar som du önskar. 

Jag antar att du har studerat lagen om attraktion genom att läsa böcker, titta på filmklipp, lyssnat på webinarer, varit på seminarier, gjort massor med övningar och ändå så lyckas du inte attrahera det du önskar. Du tycker att du gör allt rätt och använder en massa verktyg för att det ska fungera och ändå så händer inget och ditt liv fortsätter som vanligt. Eller så lyckas du attrahera lite av det du önskar men det är bara en bråkdel av det du egentligen ville ha. Du fortsätter få det du inte vill ha och ditt liv förändras inte i större bemärkelse. Då är det troligt att du gör något eller några av följande misstag.

(mer …)