inspirationsbrev


10 småvanor som minskar din lycka 4 kommentarer

StjärnfiltHär är det fortfarande förkylt och jag ligger halvt utslagen i soffan och vilar med min mysigaste filt som självklart har ett stjärnmönster. Det har varit en väldigt lugn helg som också har varit mysig och vi har inte gjort speciellt mycket mer än att bara mysa inne. Men förutom att ligga här i soffan och vila så planerar jag lite av det som händer i veckan bland annat det inspirationsbrev som jag kommer skicka ut i morgon eller på tisdag. I inspirationsbrevet den här veckan så kommer Veckans Godbit vara: ”10 småvanor som minskar din lycka.” och jag hoppas det blir lika uppskattat  som mina inspirationsbrev brukar vara.

För att inte missa ”10 småvanor som minskar din lycka” så kan du börja prenumerera genom att klicka här eller på knappen till höger där det står ”101 gratistips”. När du blir prenumerant så får du som gåva en Pdf med 101 tips som förgyller din vardag.

Och nu närmar det sig den 8 mars då jag föreläser i Ronneby och du kan läsa mer om det här.

Jag såg också att jag blivit månadens toppvärvare på Besökstoppen vilket är jättekul. Kolla in Besökstoppen nedan så får ni se vilken fin exponering jag får i en hel månad.

Jag återkommer senare med del 5 i serien: 7 saker att komma ihåg när livet suger.

Du hittar del 1 i serien HÄR, del 2 HÄR, del 3 HÄR. och del 4 HÄR

 

You Rock!!!


Vardagar, mellandagar, helgdagar…. 26 kommentarer

Dagarna avlöser varandra i en rasande fart och det är lite svårt att hålla reda på dem. Men snart så har vi vardagen tillbaka med skola och jobb. För egen del så har jag jobbat en del under helgerna och kommer fortsätta så ända tills vardagen är igång igen. Och idag när jag var och handlade så råkade jag spontanshoppa en Pilatesboll så nu hoppas jag att jag ska råka spontanträna lite också. 🙂

Omslag 101I slutet på den här veckan kommer jag skicka ut årets första inspirationsbrev som bland annat kommer innehålla 60 coachande frågor som du kan ställa dig själv för att få härliga Aha-insikter. När du börjar prenumerera på mitt inspirationsbrev så får du en Pdf med 101 härliga tips för att förgylla din vardag. Så vill du börja prenumerera så kan du klicka HÄR eller på bilden.

Tipset idag består av en övning som du kan ladda ner. Det är en övning som kommer från e-kursen: ”Skapa tankar som gynnar dig” och du kan läsa mer om e-kursen som nu finns på nyårsrea HÄR.

 

Du laddar ner övningen HÄR