inspiratör


Andningen är en konkurrensfördel.

Jag har idag äran att presentera en Gästbloggare här på bloggen. Inspiratören och coachen, Kikki Sandström berättar här om vilka positiva hälsoeffekter man når genom att lära sig andas effektivt. Jag rekommenderar också ett inlägg som Kikki skrivit om hur man blir chef över sina känslor som du kan läsa mer om HÄR.

(mer …)


Det Rockar!!! 4 kommentarer

Jag är så glad idag! Och när jag är glad så händer det bara roliga saker så jag får en anledning att vara ännu gladare!

En bloggare, föreläsare och inspiratör som heter Kikki Sandström har läst min senaste bok och idag har hon skrivit en recension på sin blogg. Hon gav min bok 5 stjärnor av 5 möjliga vilket gör mig väldigt glad!

Titeln på Kikkis inlägg är: 

”Kloka tankar på pränt som skapar förändring hos den som vill!”

Och hon skriver bland annat så här om min bok:

Jag har själv läst psykologi och dessutom, med stor möda, plöjt igenom en hel del böcker om hjärnan, psyket och hur allt detta fungerar. Jag är därför insatt i ämnet. Därför ser jag och gläder mig över att Cecilias bok är skriven på ett sådant sätt som är lätt att ta till sig – och lätt att omsätta i praktiken, för den som vill förändras positivt.

Självklart så vill du läsa hela inlägget och det hittar du HÄR. Och när du ändå är inne hos Kikki så rekommenderar jag att du läser på hennes blogg för hon har väldigt många bra tips där.

Kikkis blogg Rockar!