Intervjuer


Videoinlägg så här en fredag

Hallå alla härliga!

Jag berättade ju förut om att jag skulle vara gäst i en talkshow som spelades in som ett pilotavsnitt och nu har intervjun lagts upp på YouTube. Klippet börjar med en intervju med artisten Jan Johansen och efter det kommer intervjun med mig. Jag läser även ett avsnitt ur min bok. Det jag läser handlar om att välja fokus när det gäller soporna. Och sen avslutas det med en sång av Jan Johansen. 🙂 Hoppas ni gillar klippet!

Kolla i vilka städer jag föreläser genom att klicka HÄR.

Inlägg 74 #blogg100


Vill du inspireras? 3 kommentarer

I går skrev jag ett inlägg om att hålla sin dröm vid liv och att inte låta sig påverkas av människor som förlöjligar eller förringar dig och dina drömmar. I det inlägget skrev jag om att låta sig inspireras av andra människor som nått sina drömmar och mål och därför tänkte jag här följa upp med ett inlägg om människor som kan inspirera.

Jag har på senaste tiden publicerat ett antal intervjuer med människor som har inspirerat mig väldigt mycket. Det är människor som vågar leva sina liv fullt ut och satsa på sina drömmar. I de här fallen har det handlat om karriärer men när jag intervjuat personerna så har jag insett att det handlar inte bara om en försörjning utan det är mer en livsstil.

Inspirerande personer! (Klicka på bilderna så kommer ni till intervjun)

Rasmus Biasi

Rasmus Biasi!

Förutom att jag inspirerades av Rasmus energi, glädje och passion så sade han en hel del saker som var klockrena. Och en sådan sak han sade var att det är helt okej att vara egoistisk när det gäller ens mål. Det finns ingen anledning att låta sig distraheras från sitt mål bara för att man vill vara snäll mot andra människor och hela tiden ställa upp för andra.

 

 

Jennifer Lind

Jennifer Lind!

Det här fantastiska yrvädret som är ett fantastiskt energiknippe med en suverän empati och människosyn fångade mig med sin naturliga optimism. Den här kvinnan skulle jag verkligen vilja ha som min chef! Hennes syn på vikten av att fokusera på medmänniskan oavsett om det gäller en kund eller anställd fascinerade mig verkligen för det kändes verkligen så rätt!

 

 

Nicklas Christoffer!

Nicklas Christoffer!

När man pratar med Nicklas så är det oundvikligt att man skrattar. Men så är han också ståuppare, bl a. Det som inspirerade mig var Nicklas övertygelse om vikten att vara sig själv och det sätt han beskrev det på. Det är också en del allvar i den här intervjun och Nicklas betonar hur viktigt det är att njuta av livet!

Elaine Breske Hirscher

Elaine Breske Hirscher!

Elaine pratar gärna om vikten av att ha roligt i allt man gör. Hennes glädje och sprittande energi smittar verkligen av sig och efter intervjun funderade jag över var i mitt liv glädjen finns. Och var den saknas. Men de ord som verkligen triggade igång min hjärnas tankebanor var när Elaine pratade om det svenska orättvisa rättvisetänket.

 

 

Nina Jansdotter

Nina Jansdotter!

Härliga Nina är en fantastisk källa till kunskap om mänskligt beteende. Och i den här intervjun får vi ta del av en väldigt intressant aspekt som kan kännas lite främmande. Vi har alla hört talas om rädsla för misslyckande men hur ofta pratar vi om rädsla för att lyckas? Här förklarar Nina vad det handlar om och ger exempel på vilka uttryck det kan ha. Hon berättar också om hur vi kan se framgångsfobi hos kändisar.

Janne Goldman

Janne Goldman!

Vilken härlig inspirationskälla! 67 år och så full av liv, det är beundransvärt! För Janne är inget omäjligt och han lever verkligen livet fullt ut. Det som verkligen etsade sig fast i mig var orden: Det är aldrig för sent att ta tag i livet och göra något kul utav det! Så sant!

Stort tack ni härliga som jag hittills har intervjuat! Och till er läsare vill jag säga att fler intervjuer väntar vilket jag ser väldigt mycket fram emot!


Roliga, relevanta höjdpunkter!

Nackdelen med en blogg är att nya inlägg puttar ner gamla inlägg som bara för att dom är gamla inte nödvändigtsvis är inaktuella. Därför vill jag med det här inlägget lyfta fram 3 väldigt bra intervjuer som jag gjort med 3 spännande människor.

1. Rasmus Biasi; Lär dig bli en Rockstjärnesäljare!

Rasmus Biasi!

Säljchef på Vesucon AB

När jag avslutade intervjun med Rasmus var jag så full av energi och hade ett gigantiskt leende på mina läppar. Att prata med Rasmus var en inspirerande energikick och jag kände att: ”tänk vad härlig världen skulle vara om alla var så positiva som Rasmus” och ”tänk om alla lade ner mer energi på att nå sina mål istället för på oväsentliga saker”. I den här intervjun så delar Rasmus med sig av sin härliga syn på vad framgång är och hur man kan nå dit.

Rasmus ledord: Hälsa + framgång = sant.

Stort tack Rasmus för den härliga intervjun!

2. Jennifer Lind; Bli en Rockstjärna på kundservice!

Jennifer

Jennifer Lind, VD, Städsällskapet

Wow! Vilken härlig kvinna! Ett yrväder av energi med ödmjukhet, empati och skratt i sin röst. Jennifer är styrelsemedlem hos Småföretagarnas Riksförbund samt VD för Städsällskapet och en person som jag gärna skulle ha som chef. Under intervjun får jag ta del av fantastiskt sunda och hälsofrämjande åsikter kring hur man tar hand om sin personal och kunder. Jennifers smittande skratt hängde kvar en lång stund efter intervjun och jag gick och småskrattade för mig själv upprymd och glad över att ha fått förmånen att intervjua Jennifer.

Motto i livet: Inget är omöjligt!

Stort tack för intervjun, Jennifer!

3. Niclas Christoffer; Unikhet som framgångsfaktor Rockar Fett!

Niclas

Författaren Niclas Christoffer!

Att intervjua en ståuppkomiker ger träningsvärk i magen av skratt, är han dessutom författare så saknar han inte ord. Det blev en lång intervju med många skämt men även en hel del allvar. Niclas, som har skrivit boken ”Som Zlatan fast bättre” berättade om en del motgångar han haft i livet och vad han lärt sig av dom. Han berättade bland annat om att han idag badar med en anka på huvudet och en massa andra tokigheter som ni kan ta del av i intervjun. Han ger oss också sina bästa tips för att våga vara unik och att skapa sig ett liv man älskar!

Niclas motto: ”En frisk människa önskar sig en miljon saker men en sjuk önskar sig bara en sak”.

Stort tack för alla skratt Niclas! Ser fram emot vår träff!

Stay tuned! Fler intervjuer på temat ”Rockstjärnestatus” kommer! You Rock!!!