Law of Attraction


Attraktionslagen: Vill du ha ett härligt liv? 1 kommentar

Hallå alla Härliga! Nu är det ett tag sedan jag skrev något här så nu är det verkligen dags. Det blir en uppdatering kring vår flytt till Gran Canaria och så ett tips för hur du justerar din vibration för att manifestera supersnabbt. Vi kom hem från Gran Canaria strax innan midsommar då vi varit nere en vecka för att kolla runt för att se var vi vill bo och för att kolla på några intressanta bostäder. Det var också mitt första besök på ön och jag vill fortfarande flytta dit.

Vi har fortfarande inte klart med bostad där nere men vi har fått kontakt med en svensk kvinna som heter Zhandra och har bott på ön i 30 år. Hon har ett företag som heter Tolk & Översättningstjänster och hon hjälper bland annat svenskar när de ska flytta ner. Så, i morgon ska hon gå på visning åt oss. Det är en Bungalow som vi tittade på när vi var nere men vi fick inte tag på mäklaren för en visning innan vi åkte hem. Nu hoppas vi att insidan är lika fin som utsidan och att vi får skriva kontrakt. Här nedan ser ni bilder på den:

(mer …)


Metod för att manifestera dina önskningar

macro-56410_1920Attraktionslagen svarar på din vibration och levererar manifestationer som har samma vibration som du sänder ut. För att veta om du sänder ut vibrationen av det du önskar eller det oönskade så behöver du bara iaktta dina känslor. Positiva känslor visar dig att du sänder ut vibrationen av det du önskar och negativa känslor visar dig att du sänder ut vibrationen av det oönskade. våra känslor skapas av våra tankar så för att få till en förändring i dina känslor så behöver du förändra dina tankar.

I det här inlägget får du en enkel metod för att bryta negativa tankemönster för att istället byta ut dem mot mer positiva för att manifestera det du önskar istället för det oönskade.
Negativt tänkande påverkar ditt liv på så många olika sätt. Det håller dig tillbaka, sabbar relationer, skapar oönskade manifestationer och gör dig olycklig på olika sätt. Det är så lätt hänt att skapa den dåliga vanan att tänka negativt. Och om du gör det så kommer du automatiskt acceptera dessa tankar som sanningar och det kommer ge mindre lyckade resultat för dig och livet kommer te sig som en mycket mörkare plats än det behöver vara. Du kommer inte att kunna vara autentisk och ditt sanna jag som faktiskt är en naturlig del av dig. Men det går att bryta den negativa tankespiralen som sätter krokben för dig genom att redan nu fatta beslutet att du vill vara lycklig och att du för att uppnå det vill ändra på ditt sätt att tänka.

(mer …)


Varför fungerar inte Attraktionslagen? 12 kommentarer

Hallå alla Härliga!

rp_sun3-150x150.jpgJust nu håller jag på och samlar in frågor till mitt nya bokprojekt om Positivt Tänkande. Boken bygger på frågor som jag får från mina läsare och dessa frågor får riktigt långa och uttömmande svar som kommer spräcka alla myter som finns kring ämnet.Har du några frågor kring Positivt Tänkande så får du gärna skriva de i en kommentar nedan eller så kan du maila till mig: cecilia@klokegard.se och alla som skickar frågor till mig kommer få ett ex av boken när den är klar. (Jag sparar kontaktuppgifter till alla som bidragit.)

I ett av mailen jag fått med frågor fanns det även en fråga om Attraktionslagen och eftersom det är många som är nyfikna på den så vill jag här dela med mig av det svar som jag gav.

(mer …)


LoA tvingade mig att köpa nya stövlar. 17 kommentarer

Jag har tidigare skrivit om Loa, Law of Attraction, Lagen om Attraktion på svenska även kallat Attraktionslagen som jag fick upp ögonen för efter det att jag gett ut min senaste E-bok. Ni kan läsa inlägget om LoA HÄR.

Jag har i alla fall börjat leva och tänka mer enligt Attraktionslagen för att testa hur det är och fungerar så jag tänkte dela med mig av en rolig sak som hände mig när det gäller manifestationer. Förra veckan såg jag ett par supersnygga stövlar av Björn Borg som var nedsatta till 149:-. Min spontana reaktion var såklart att köpa dem men så tänkte jag på saken och insåg att om jag köpte dem så skulle jag behöva köpa en ny vinterjacka också. För stövlarna var vita med röda detaljer och min vinterjacka är svart så det skulle inte matcha så bra.

Fem dagar senare så pratar jag med mamman till en av min dotters kompisar och så säger hon att hon har en jacka som hon tänkte ge till Anastacia men den var alldeles för stor så hon frågar om jag vill ha den. Det var en lite sportig jacka sade hon och jag tänkte att det kan ju vara bra att ha när jag går ut och går. Så hade min dotter med sig jackan hem och ni kan väl aldrig gissa vad det var för färg på jackan?

Precis! Vit med röda detaljer! Hur stor är sannolikheten, liksom? Så igår åkte jag till skoaffären för att köpa stövlarna och då var de nedsatta ytterligare så de kostade endast 99:-. Lagen om Attraktion?

Jacka

Stövel sidaStövel, uppifrån

 

 

 

 

 

 

Vill du ha en E-bok gratis så kan du läsa mer i det HÄR inlägget.

You Rock!!!