lyckliga människor


15 vanor som lyckliga människor undviker 4 kommentarer

rp_Belize-4-Silk-Caye-foot-and-red-painted-toes-on-the-beach-in-sand-and-water.jpgDu vill vara lycklig. Jag vill vara lycklig. Och det är helt förståeligt för det är en underbar känsla att vara lycklig. Men modern forskning visar att det finns fler anledningar än den härliga känslan. Det har visat sig att lycka har många fördelar med sig då man hos lyckliga personer har sett; starkare immunförsvar, ökad kreativitet, skarpare fokus, bättre koncentrationsförmåga, bättre (mer …)


6 saker som lyckliga människor inte gör, del 5 15 kommentarer

Jag har fått så mycket positiv feedback för min serie om saker som lyckliga människor inte gör så det är med glädje jag nu publicerar del 5 i serien.

Du hittar del 1 här, del 2 här, del 3 här och del 4 här.

5 fingrar5. Ägnar sig åt bitterhet.

Låt den här dagen bli den dag då du slutar hemsökas av spöken från ditt förflutna. Det som har hänt i det förflutna är bara ett kapitel i ditt livs historia så stäng inte boken  utan bläddra vidare till nästa sida.

Vi har alla blivit sårade av egna beslut och av andra människor och det är normalt att känna smärta när det händer men det finns ingen anledning att dröja kvar i smärtan. Känslor av bitterhet och orättvisa låter oss bara återuppleva samma smärta om och om igen.

Botemedlet är förlåtelse. Det gör att du kan fokusera på framtiden utan att bekämpa det förflutna. När du förlåter det som ligger bakom dig så kommer du uppleva och förstå den oändliga potential som ligger i att gå vidare.När du förlåter så läker du såren och utvecklas som person. Det kan kännas jättesvårt och kanske helt omöjligt att förlåta vissa saker men om du kan kliva utanför dig själv och dina sårade känslor för en stund och förstå det som hände så blir det mycket enklare att förlåta. Det betyder inte att du raderar det förflutna eller glömmer vad som hände. Det handlar om att du ska slippa bitterhet och smärta och istället välja att lära av händelsen och gå vidare med ditt liv. Det är en sådan härlig förlösande känsla att förlåta och gå vidare.

You Rock!!!

Vill du följa mig på Bloglovin?