media


Det nakna varandet

rp_IMG_0553_1-300x200.jpgVarandets konst är en konst jag verkligen behöver lära mig att behärska. Ni som följt min serie om min resa från botten till toppen här på bloggen har säkert förstått att jag är en mästare på görandets konst och att jag ställer väldigt höga krav på mig själv. Sedan sommarlovet började så har jag haft ”semester” och kommer ha det till skolorna börjar igen. Det är lång ledighet och jag är så tacksam över att jag har den här långa tiden på mig för att lära mig varandets konst. Men varför är det så viktigt? Häng med så ska jag berätta varför.

Vill du läsa de andra delarna om min resa så hittar de dem här:  Del 1, Del 2, Del 3,Del 4, Del 5, Del 6, Del 7, Del 8. De mest delade inläggen är del 1, 4 och 8. (mer …)


Bajsmannen, del 6! Senaste nytt! 1 kommentar

Har du missat de trakasserier som pågår så kan du läsa det här:

Del 1Del 2Del 3Del 4, Del 5

I natt har Bajsmannen/Alex Othmani gjort 2 nya bilder vilket han i vanlig ordning meddelade på min wall. I natt var det ytterligare 2 av mina vänner som drabbades, 1 man och 1 kvinna.

När jag i morse möttes  av dessa kommentarer så slogs jag av att det var gemener och inte ett enda fult ord. Har Alex botats från Tourettes syndrom och tappat bort sin Caps Lock-knapp?

Media fortsätter att ta upp ämnet som ni kan se nedan:

Sveriges Radio

Resumé

Och självklart fortsätter kritiska röster att höras på Facebook som ni kan se nedan:

 

Många är vi som funderat över vad som driver den här personen och vi har inte riktigt kommit fram till något men det finns vissa saker som irriterar honom mer. En sådan sak är när man får någon form av uppmärksamhet. Så igår när jag skrev att jag var klar med min E-bok så fick jag nedanstående kommentar:

Alla de kommentarer som jag delar här har gjorts på min wall men han skriver inte bara hos mig utan även inne hos Nina Jansdotter.