Mickandialog


Att bli utvald bland hundratusentals värmer mig 30 kommentarer

Att blogga bereder mig så stor glädje. Att få inspirera, uttrycka mig, ge tips, visa vem jag är, dela mina tankar och upplevelser med människor som väljer om de vill läsa eller inte. Och det roligaste är att få ta del av era läsares kommentarer där ni ger feedback på det ni läst. Jag besöker också alltid de bloggare som lämnat kommentarer hos mig och så lämnar jag en kommentar hos er och detta har lett till att jag har fått vänner i bloggvärlden vilket är så häftigt. Och tack vare era kommentarer så har jag hittat bloggar som jag säkert aldrig skulle ha hittat annars så tack för era kommentarer. Och så kommer vi då till anledningen till min rubrik. En tjej som jag träffat i bloggvärlden skrev igår ett inlägg där hon beskriver 7 bloggar som hon tycker om och min blogg är en av de 7. Jag blev så fenomenalfantastiskt glad över den stora gåva som jag fick ta emot. Mickan som driver bloggen mickandialog beskriver min blogg så här:

Rockstjärnestatus i Eskilstuna!

Detta är också en nyfunnen bloggfavorit. En dag hade jag en kommentar på min blogg. Jag hade röd morgonrock i inlägget. Rock-babe, avslutar alltid sina inlägg och kommentarer med you rock.
Jag kollade in hennes blogg och blev fast. Vilken utstrålning! Vilken kvinna!
Här finner man en livsstilsdesigner. Hon har en otrolig förmåga att sätta ord på tankar, räta ut frågeställningar, samt få läsaren att få sina egna tankar på rullning. Har man den förmågan, ja, då är man en äkta författare.
Sedan beundrar jag människor, som hanterar oliktänk, på det sätt som hon gör.
Hon rockar.

Jag kan inte tacka nog, Mickan för dina fina ord. Vilken härlig känsla att läsa din syn på min blogg och det jag skriver, du vet, man ser inte sig själv på samma sätt som andra gör så det är så häftigt att få ta del av dina ord. Läs vad Mickan skriver om de andra bloggarna HÄR.

Önskar er alla en helt suverän söndag som hos mig bjuder på enormt solsken!

You Rock, Mickan!!!