my awesome days


Vad fan går du på egentligen? 8 kommentarer

Glad och nöjd!

Glad och nöjd!

Ja, det är så fantastiskt roligt att leva och jag tycker det är så kul att ha kul och ju mer jag tänker på hur kul det är desto roligare blir det. Självklart så stöter jag också på vägbulor i min vardag, självklart så blir jag också arg ibland men jag väljer att inte stanna kvar och älta i de lägena. Så ilska det släpper jag väldigt fort för det är så mycket roligare att ha kul och det är sällan ilskan hjälper. Jag skrattar varje dag åt saker som till synes kanske inte verkar roliga, jag kan tänka på saker som hänt som var roliga och så skrattar jag åt dem igen. 🙂

Så igår när jag började skratta vid middagen så tittade min man på mig och så frågade han: ”Vad fan går du på nu för tiden? Spelar ingen roll om vi har sex eller äter, du bara skrattar. Har det slagit runt eller?” Jag svarade bara med att skratta ännu mer. Sanningen är ju bara den att jag ”går på” lycka för det är så mycket roligare att ha kul än att gräva i gamla sopor.

Jag läste precis ett inlägg på bloggen My Awesome Days som jag verkligen rekommenderar inlägget heter: Verktygslåda Del 1 – Medvetna Tankar – Bli en positivare du. I det inlägget får du tips för att vända en negativ tanke genom att bli medveten om dina tankar.

I kväll återkommer jag med fler tips för Positivt tänkande men vill du redan nu ha fler tips så hittar du mina gratistips HÄR. Du kan också kika in HÄR om du verkligen vill lära dig att använda dina tankar till att skapa ett mycket härligare liv.

You Rock!!!