Näthat


Digitalt civilurage efterfrågas!


Jag har själv blivit utsatt för trakasserier i 10 månader på Facebook vilket ni kunde se på Stalkers. missade ni det avsnittet kan ni se det HÄR. Ni kan också läsa om trakasserierna HÄR.

Både jag och några vänner och kollegor som också drabbats av den här trakasseraren valde att lyfta problemet med näthat och nät-trakasserier då vi såg att det är ett problem som ökar lavinartat. Vi såg också att samhället inte är rustat för att hantera dom här problemen.

(mer …)


Den ansjovis doftande fittan och Polisen! En sann historia om Stalking! 9 kommentarer

Jag börjar med en ursäkt! Denna serie blogginlägg som jag skriver handlar om dom trakasserier jag mfl utsätt för på Facebook och dom fula ord ni finner i rubrikerna hör normalt inte till min vokabulär. Jag har bara använt mig av Alex sätt att tilltala mig. Alex är namnet på den person som utför dessa trakasserier.

Nåväl, det här inlägget kommer handla om Polisens agerande i allt det här. Jag gjorde en Polisanmälan i Januari 2013 på vår lokala polisstation här i Arboga. Min anmälan skickades till länspolisen i Västerås för att behandlas tillsammans med 2 andra anmälningar som gjorts mot den här mannen.

(mer …)