Parov Stelar


Arbetsglädje i fokus Rockar 16 kommentarer

I´m a Rockstar!

I´m a Rockstar!

Jag har dansat runt här hemma under förmiddagen medan jag har valt ut musik till nästa veckas föreläsning. Jag ska föreläsa för ca 250 chefer om arbetsglädje och vill ha riktigt bra musik som öppnar upp min föreläsning och valet förll på Parov Stelars låt All Night. Den låten ska spela medan jag går (dansar) fram till och upp på scenen.

 

Så här beskrivs min föreläsning i programmet:

Vill du prestera bättre men göra mindre? Vill du få ut
mer av livet? Vill du ha roligare på jobbet? Vill du slippa
stress och skuldkänslor? Vill du ha bra relationer med
kollegor, familj, vänner och andra du möter? Vill du
känna dig nöjd med dig själv?
Under den här föreläsningen inspireras åhörarna till
att leva ett liv med mer livsglädje – en fartfylld föreläsning
som inspirerar till att bli Rockstjärnan i Ditt Liv!

Här kan ni lyssna till mitt suveräna val av musik:


Ute och sladdar med Parov Stelar, All Night. 8 kommentarer

Rådjur

Ser ni rådjuret?

Charmiga måndag är här och den startade inte som jag trodde. Eller ja, egentligen gjorde den det för igår kväll så bestämde jag mig för att från och med idag så skulle jag starta med lite nya rutiner när jag jobbar hemifrån. Så tanken var att jag skulle börja som vanligt med att väcka min dotter, utfordra henne och sen få iväg henne till skolbussen. Och sen skulle den nya förändringen komma, jag skulle börja med träning, sen meditera, sen frukost och dusch och sen skulle jag börja jobba. Nu blev den här morgonen inte så men den blev ändå annorlunda än vad den brukar vara. 🙂 Och till min stora lycka så blev den här morgonen mer fantastisk än jag kunde ana!

Mannens yngsta son missade sin buss så tanken var då att hans storebror skulle skjutsa honom till tåget. Men i sista stund så visade det sig att han inte orkade så då föll det på mig att skjutsa och då tog jag med lilltjejen också och körde henne till skolan. Och halt var det ute så det blev några sladdar hit och dit. Tåget missade vi, det åkte precis när vi kom till stationen. Typiskt SJ att för en gångs skull hålla tiderna trots vädret. 🙂 Nåja, vi släppte av lilltjejen och sen började resan hemåt och grabben satte på Spotify och plötsligt så kommer bara den där låten! Den där låten som jag aldrig hört med gruppen som jag aldrig hört men J-lar vad bra det var. Jag älskar när jag hittar ny musik som gör mig så totalt taggad och lycklig. Så det var den upptäckten som gjorde den här dagen så underbart fantastisk. Längst ner hittar ni ett klipp med min nya favorit.

Vill du veta mer om de 10 småvanor som minskar din lycka? Klicka här.

Och, ikväll kommer näst sista delen i serien: 7 saker att komma ihåg när livet suger. Du hittar del 1 i serien HÄR, del 2 HÄR, del 3 HÄR,.del 4 HÄR och del 5 HÄR