Petra Ariton


Att skiljas som en Rocktjärna!

Jag har intervjuat Petra Ariton som är aktuell med sin nysläppta bok: ”Barnens pappa är en idiot”. Petra är relationscoach, författare och inspiratör som älskar att berätta vanliga människors historier. En mångsysslande livsnjutare som lever efter devisen ”Everything is possible”! Kreativ och driven idéspruta som gillar att ha många bollar i luften. Petra driver Ariton Förlag, ett förlag med utgivning inom personlig utveckling och sund livsstil som fokuserar på berättelser som berör.

Måndag den 28 november lanserar Ariton Förlag webbtidningen Allt om Företagande! I webbtidningen om företagande kommer att fokusera på personliga berättelser. Istället för att endast rabbla upp punktlistor på vad en företagare ska tänka på berättas vad som händer ”Kalle” eller ”Stina” som t ex inte hade korrekt skrivna avtal. Det kommer att finnas tips och inspiration för den som funderar på att starta eget likaväl som den som varit företagare i många år.

I den här intervjun berättar Petra hur du kan gå igenom en skilsmässa med högre Rockstjärnestatus så den blir mindre konfliktfylld.

Petra Ariton!

Så vad har Rockstjärnestatus med en skilsmässa att göra?

(mer …)