positiv


Att använda attraktionslagen i vardagen

 

Skyltar_på_Vallby_Friluftsmuseum

Det är lätt att prata om teorin kring lagen om attraktion men det kan vara svårare att omsätta teorin i praktiken. Men, det blir bara svårt om du tillåter det att bli svårt. Lagen om attraktion innebär att du har makten att välja dina känslor.

Så för att hjälpa dig att ta makten över ditt dagliga liv så har jag gjort en lista över saker du enkelt kan göra, såsom att besöka härliga ställen utomhus och göra avslappnande saker som att spela spel på nätet, för att skapa ett 2016 fullt med lycka och hälsa.

 

  • Det är viktig att starta dagen med positiva affirmationer som en påminnelse om att allt är möjligt och att du har kontroll över ditt eget öde. The most important thing is to start the day with some positive affirmations to yourself as a reminder that anything is possible, and that you control your own destiny.
  • När det sen är dags för frukost så ge dig själv en frukost med bra näringsvärde för att få energi så du är pigg hela dagen. På det sättet tar du hand om dig själv och visar dig själv att du är värdefull. Det finns massor med sidor på nätet där du kan få tips och inspiration på härliga nyttiga frukostar som t ex Anna Skipper’s sida med recept som rustar dig med kulinariska färdigheter för att avvärja känslor av trötthet som ofta dyker upp under vintermånaderna.
  • För att maximera ditt intag av dagsljus så är det en bra idé att gå ut för att få frisk luft. Under de korta och mörka dagarna under vintern så kan man besöka ställen som Vallby Friluftsmuseum t ex för att uppleva en del av den charmiga och traditionella svenska livsstilen borta från den stressen vi kan uppleva i dagens moderna samhälle. Det kan vara skönt att bli påmind om hur ett liv utan stress kan vara.
  • Nu säger jag inte att du ”ska” göra de här sakerna för det finns inga ”måsten” i lagen om attraktion. Så om du föredrar att ta hand om dig själv genom att ha en riktigt lat dag i soffan med mobilen för att spela hos Betway online casino som har förvånansvärt enkla-att-lära spel, så är det helt okej så länge du är den som kontrollerar ditt liv och ditt öde och inte låter någon annan styra över dig. Att spela spel kan vara viktigt ur den synvinkeln att det tillåter oss att ha lite kul och lagen om attraktion säger att när vi vårdar och utvecklar våra positiva sidor så hjälper vi även andra att se sina egna positiva sidor vilket ger mer harmoniska relationer.
  • Det är också viktigt att komma ihåg att använda attraktionslagen även i våra vardagliga sysslor, det handlar ju om att få in de positiva känslorna i allt vi företar oss. Så istället för att handla i din vanliga livsmedelsbutik kan du till exempel unna dig själv att handla bra och hälsosam mat på ställen som: Saluhallen Slakteriet.

 

I grund och botten så handlar lagen om attraktion om att göra allting i en positiv anda och energi så att du på det sättet tar kontrollen över din fantastiska och fascinerande framtid. Ett positivt fokus idag skapar en positiv morgondag.

 


Vad betyder det egentligen? 18 kommentarer

Hallå alla Härliga!

Jag har varit lite frånvarande här idag som ni märkt. På förmiddagen idag så blev jag intervjuad av en journalist inför en artikel som ska publiceras i Aftonbladet Wellness och vi hade ett väldigt bra samtal som var väldigt inspirerande så resten av dagen har det poppat upp massor med idéer till blogginlägg och det är därför jag inte har kommit mig för att skriva. Jag visste liksom inte vilken idé jag skulle hugga tag i. Men, nu kom jag i alla fall på att jag skulle skriva om något som vi inte pratade om och det är ordens betydelse för vårt humör. En sak som förutom intervjun bidrog till inspirationen till det här inlägget är ett inlägg som jag igår läste hos en kollega till mig, Lena, som driver bloggen Nordininspire. Du kan läsa hennes gripande inlägg HÄR.

(mer …)