privat


Grundmålad, deadline och smiling.

I morse visade det sig att vårt internet hade kommit tillbaka så jag fick kontakta Telia för att dra tillbaka ärendet och teknikern. Skönt!

Skriva, skriva, skriva

Skriva, skriva, skriva

Igår skrev jag ju om att jag håller på och gör i ordning i vår dotters rum och jag köpte rosa färg till väggarna så idag har jag grundmålat och i morgon blir det rosamålning. Ska bli så kul att se resultatet sen. Nu ska jag skriva, skriva och skriva för jag har ett antal deadlines, först ska jag svara på ett antal frågor som en journalist har ställt mig i ett ämne som hon skriver en bok om, sen har jag en artikel med fem snabba tips som ska skrivas och skickas för godkännande och till sist ska jag skriva och skicka  iväg mitt nyhetsbrev.

Godbitarna i nyhetsbrevet är dels 10 småvanor som minskar din lycka och dels får prenumeranterna 100:- rabatt på en e-bok eller e-kurs. Vill du ha veckans godbitar + 101 gratistips så kan du prenumerera på nyhetsbrevet genom att klicka på knappen till höger där det står: ”101 Gratistips” eller så klickar du bara HÄR.

Ikväll kommer sista delen i serien med 7 saker att komma ihåg när livet suger.  Och tills dess så hittar du del 1 i serien HÄR, del 2 HÄR, del 3 HÄR,.del 4 HÄR  del 5 HÄR och del 6 HÄR.

Har du en blogg? Tjäna pengar på den!