problem


Attraktionslagen, gratis arbetsblad

Arbetsblad, lösning, bildHallå alla Härliga! Jag hoppas du har tagit dig en fantastisk dag idag. Jag vet att många försöker och jobbar med attraktionslagen men upplever att det inte händer något eller att det bara blir små fjuttiga resultat så därför har jag satt ihop ett gäng arbetsblad som jag kommer dela här på bloggen. Dagens arbetsblad handlar om att se din önskan, släppa taget och låta en lösning komma till dig. Ofta är våra önskningar baserade på att vi vill lösa ett problem men så länge vi fokuserar på problemet så stänger vi ute lösningen. Det här arbetsbladet hjälper dig att hitta lösningen. Arbetsbladet är en pdf som du laddar ner och antingen läser på din skärm eller så skriver du ut det.

Ladda ner

Vill du lära dig använda attraktionslagen på ett sådant sätt så att du attraherar det du önskar i ditt liv så hittar du en e-kurs om det genom att klicka HÄR.

 


Relationshjälp finnes här 10 kommentarer

Hallå, alla Härliga!

Härliga fredag är här och för min del så blir det en helg i lugn och ro och det ska bli så skönt. 🙂 Jobbar bara en liten stund i morgon när jag startar en supportgrupp som du kan läsa mer om här nedan.  Och vill du ha ett inlägg om din blogg här på min blogg så kan du läsa mer om hur du gör i det HÄR inlägget.

Är du ny på bloggen? Klicka då HÄR.

HjärtanNi som hängt med ett tag känner ju till mitt nya relationscoachingverktyg som släpptes för ca 6 veckor sedan och nu är det alltså dags för en supportgrupp för att göra verktyget ännu mer effektivt.

Antalet skilsmässor ökar tyvärr hela tiden vilket medför stora emotionella och ekonomiska kostnader för alla inblandade, inte bara för mannen och kvinnan utan även för barnen. Det kan även få negativa konsekvenser för arbetet och kollegorna beroende på hur dåligt parterna mår.

Som relationscoach så har jag möjlighet att hjälpa par att hitta tillbaka till varandra men jag vet att det finns så många fler därute som också skulle behöva hjälp så därför har jag tagit fram det här verktyget. (mer …)