rädda relationen


Om konsten att ändra andra människor 2 kommentarer

BagarstuganMin man och jag har en Bagarstuga som vi gjort om till Bed & Breakfast och idag har vi tagit farväl av 3 fransmän som hyrt stugan i 3 nätter. Precis som våra andra gäster så var de väldigt trevliga och vi satt och pratade med de över en öl på knagglig engelska. Och i morse pratade jag med den ena killen som frågade om han fick ta bilder på vårat hus och på stugan, vilket han självklart fick göra. Då förklarade han varför han ville ta kort och anledningen var den att han är konstnär och han brukar ta kort av miljöer och människor och sen målar han tavlor efter fotografierna. Han visade mig foton på sina tavlor och han var grymt duktig, jag såg flera tavlor som jag skulle vilja ha.

I alla fall så var det en sak som slog mig under deras besök och det var det här med att vilja ändra på andra människor. De här 3 fransmännen var perfekta som de var och jag hade ingen som helst lust att ändra på någon av dem vilket är helt naturligt eftersom det var första gången vi träffades. Och så är det ju också när vi träffar en partner och blir kära. Den personen är ju helt perfekt som den är och det finns ingenting som vi vill ändra på. Men tiden går och när vi sen inlett en relation, flyttat ihop och byggt bo tillsammans så smyger den in, önskan om att ändra på vår partner. För allt skulle ju bli perfekt om bara vår partner ändrade på sig, eller hur?

(mer …)


Din guide för att rädda äktenskapet

Nu firar vi!

Nu firar vi!

Äntligen, äntligen, äntligen är den här! För bara några timmar sedan så släpptes mitt senaste verktyg som är en coachingguide för dig som vill rädda din relation. Och hör och häpna!!! Det är redan 11 stycken som har signat upp sig!!! Jag är så glad över att jag fick den här idén för jag vet att det finns så många som lever i relationer som gör dem olyckliga. Jag vet att det är så många som känner sig vilsna, maktlösa och inte vet hur de ska bära sig åt för att skapa en relation som de älskar och de känner att de har verkligen provat allt men ingenting fungerar. Jag får många mail från både män och kvinnor som vill ha min hjälp och jag har märkt att det finns de som känner att de inte har råd att anlita mig eller någon annan för att få hjälp. Men med 365 dagar KR så ger jag fler möjligheten att rädda sin relation eftersom det bara kostar 1:-/dag, totalt 365:- och med tanke på att det redan är 11 som signat upp sig så verkar det som att det här verktyget var efterlängtat.

Jag är så glad över att jag på det här sättet kan hjälpa fler att skapa den relation de så gärna vill ha. Jag tror så starkt på kärleken och relationer men jag vet att det inte alltid är så lätt att faktiskt veta hur man gör för att det ska fungera. Men jag har utformat många olika verktyg under mina år som coach och också genom saker jag lärt mig av mina egna relationer. Och jag har märkt att verktygen verkligen fungerar och det är många relationer som räddats tack vare dessa verktyg. (mer …)


Så får du kärlek och uppskattning

365 dagar krEn vanlig orsak till en grumlig kärleksbägare är missförstånd som beror på otydlig, bristande kommunikation. Det märker jag ofta när jag coachar klienter i relationsfrågor. Och kommunikation är en av de saker som finns med i mitt nya verktyg som jag släpper nästa vecka. Jag skrev om det i mitt förra inlägg och verktyget heter 365 dagar KR – Din guide till en kärleksfull relation. Verktyget består av 365 mail där du får ett mail varje dag  under 1 års tid. Mailen består av tips, råd, övningar, berättelser och påminnelser som hjälper dig och din partner att hitta fram till en relation som är levande, kärleksfull, glädjefylld, givande och helt enkelt underbar. I det här inlägget delar jag med mig av en berättelse som kommer finnas med i 365 dagar KR. (mer …)