serie


Serie om Attraktionslagen, Del 3 2 kommentarer

Hallå alla härliga! Så var det dags för del 3 i serien om Attraktionslagen. Har du någon gång känt att det finns saker i ditt liv som du önskar såg annorlunda ut? Du kanske har önskat att du gillade jobbet bättre? Eller att din relation var mer kärleksfull? Att du har mer pengar på ditt konto? Har du kanske också känt en viss hopplöshet och maktlöshet inför dessa saker för du vet inte vad du kan göra för att förändra dem? I så fall så är du som de allra flesta. Men, eftersom du läser det här så skiljer du dig från de andra för jag är övertygad om att du känner till Attraktionslagen och vet att du kan förändra precis allt i ditt liv för att skapa det liv du älskar att leva. Du vet det, eller hur? Och då har jag bara en enda fråga till dig just nu: ”Vad väntar du på?” Livet är alldeles för kort för att du ska skjuta upp skapelsen av ditt liv så det är bara att sätta igång. Lär dig så mycket du bara kan om Attraktionslagen, iaktta allt som du redan har skapat i ditt liv för att skapa tillit och sätt igång genast med att göra de förändringar du behöver göra för att skapa det liv du älskar att leva. Du har redan väntat alldeles för länge, eller hur?

Här kommer dagens 5 tips och om du missade del 1 och del 2 så hittar du dem här. DEL 1  DEL 2

(mer …)


Serie om Attraktionslagen, Del 2

Hallå alla Härliga! Så var det dags för del 2 i serien om Attraktionslagen där du får ytterligare 5 tips för hur du får attraktionslagen att verka till din fördel så att du kan skapa det liv som du älskar att leva. Ja, jag vet, vi människor är experter på att lida men tänk dig ett liv utan lidande, ett liv där allt känns lätt och rätt, ett liv där saker blir som du vill, ett liv där inget känns svårt och motigt, helt enkelt det liv som du älskar att leva. Och det är fullt möjligt och egentligen enklare än att ha ett liv du inte trivs med för det krävs mer kamp att ha ett jobbigt liv än det liv du faktiskt önskar dig. Och med hjälp av Attraktionslagen så kan du skapa precis det liv du önskar. Så nu kör vi igång med ytterligare 5 tips som ska hjälpa dig att få attraktionslagen att verka till din fördel. 

Del 1 i serien hittar du HÄR.

(mer …)


Den nakna ångesten 2 kommentarer

rp_STAR-BLING-psd50372-300x293.pngGårdagens inlägg, (del 4) var nog ett av de jobbigaste att skriva och det har gett en hel del respons. Bara positiv respons och folk kände igen sig och tyckte det var modigt av mig att skriva så öppet om ett så känsligt ämne. Ja, det här är nu femte delen i en serie där ni kan följa mig från botten till toppen och som det känns nu så får jag nog varna er för att det här blir en långvarig historia. Åtminstone om jag ska döma efter min trötthet. Har du inte läst de tidigare inläggen så hittar du del 1 HÄR, del 2 HÄR, del 3 HÄR, del 4 HÄR. (mer …)


Den nakna ilskan 4 kommentarer

rp_Vill-inte-vakna-300x177.jpgJa, idag har ilskan dominerat som känsla. Och fysiskt så är den stora tröttheten enormt närvarande. Idag kom jag inte igång förrän vid halv fem på eftermiddagen. Innan det så satt jag i princip bara still, förutom att jag skjutsade och hämtade min dotter lite fram och tillbaka till stan. Men jag har inget speciellt att vara arg över, det är ju bara tankar som skapar denna känsla. Jag vet dock inte vilka tankar och eftersom de snurrar helt fritt så har jag varit väldigt slapptänkt, eller hjärntrött. (mer …)