Skapa


Serie om Attraktionslagen, del 4 2 kommentarer

Hallå alla härliga!

Så var vi äntligen framme vid del 4 i serien om Attraktionslagen. Skriv gärna en kommentar och berätta vilka tips du gillar mest. Så, är du redo för ytterligare 5 tips?

Om du missat tidigare delar så hittar du dem här. DEL 1  DEL 2  DEL 3

Har du bestämt dig för att du är redo att skapa det liv du älskar genom att lära dig använda Attraktionslagen så kan du kika in i min webshop som du hittar HÄR. Där hittar du e-kurser för att lära dig allt om Attraktionslagen.

(mer …)


Serie om Attraktionslagen, Del 1

Hallå alla Härliga!

Välkommen till del 1 i en serie om attraktionslagen här på bloggen. I den här serien får du lära dig mer om hur attraktionslagen fungerar och hur du gör för att skapa det liv du älskar att leva. I varje del kommer du få 5 suveräna tips som hjälper dig att få attraktionslagen att verka till din fördel. 

Jag sitter som vanligt här och njuter av livet och allt det härliga som finns här. Livet är något som vi ofta tar för givet och väldigt många lever som om de skulle leva i evighet. Men livet är tidsbegränsat så därför gäller det att passa på att njuta så mycket som möjligt här och nu och att ta till vara på det som verkligen betyder något.  Det allra bästa att göra är att skapa det liv du älskar att leva genom att lära dig hur Attraktionslagen fungerar. Att leva utifrån attraktionslagen är ett väldigt insiktsfullt sätt att leva och det blir en livsstil. När du lär dig hur attraktionslagen att fungera så kan du också få den att verka till din fördel så du manifesterar det liv du älskar att leva. Dina drömmar blir din verklighet och lämnar plats åt nya drömmar i ditt liv. Så, är du redo att ta del av de första 5 tipsen?

(mer …)


Det nakna skapandet 2 kommentarer

cropped-IMG_0565_1.jpgMin inre resa fortsätter självklart då det är en process som har sitt eget liv och jag har ingen aning om var jag är på väg eller hur lång tid det tar. Men jag lallar runt här i min egen värld och gör det jag känner för i stunden, följer de impulser som kommer och de har de senaste dagarna lett mig till att börja skapa. Den bok som länge har velat komma ut har äntligen börjat utformas. I det här inlägget tänkte jag dela med mig av början på första kapitlet.

Det var några läsare som påpekade att det var problem med att skriva kommentarer. Jag har nu gjort några uppdateringar och hoppas att kommentarsfunktionen fungerar som den ska.

Vill du läsa de andra delarna om min resa så hittar de dem här:  Del 1, Del 2, Del 3,Del 4,Del 5, Del 6, Del 7, Del 8, Del 9, Del 10. De mest delade inläggen är del 1, 4 och 8.

(mer …)