smycke


Vinnarna i QRQ!

I mars månads QRQ-tävling har vi nu utsett vinnarna och det var lika svårt som vanligt!

Förstapriset är en Qool Rockstjärnering och andra och tredje pris är en pdf med inspirerande QRQ-tips + ett diplom!

Månadens vinst!

Trumvirvel!!!! Och vinnarna är:

1 Pris!

Grattis Anneli Särnblad!

Texten på bilden lyder som följer:

Låt ingen stoppa dig! Du kan nå dina mål och toppar! Ge dig tid för reflektion och kärlek till dig själv. Var dig själv och ingen dålig kopia av någon annan! Var stjärnan i ditt liv! Du är värdefull!

Grattis och tack, Anneli som får den Qoola Rockstjärneringen + ett diplom och en pdf med inspirerande QRQ-tips!

2:dra pris!

Grattis Jennie! Stort tack för ditt suveräna QRQ-tips!

Vad härligt att läsa denna artikel. Den landar helt rätt hos mig som sista tiden brutit de negativa mönster i mitt liv. Jag var tvungen skratta högt när jag läste dessa 7 punkter som jag faktiskt numera praktiserar. Kasta även in att jag gör mig medveten att känna mig stolt över mig själv en stund varje dag! Ha en superfin fortsatt vecka! 😀 Kram Jennie

Grattis och tack, Jennie som får ett diplom + en pdf med inspirerande QRQ-tips!

3:dje pris!

Grattis  Inga-Britt! Stort tack för ditt härliga QRQ-tips!

Hej Cecilia, en del av de ovanstående idéer och tips har jag använt men en sak jag gjorde för några år sedan höjde min självkänsla och glädje på många sätt. Jag hade som nyårslöfte, men dem kan man ju ge på andra tider än 31/12, att skriva ett handskrivet brev i veckan. Det var bra på många sätt, jag fick tillfälle själv att reflektera över mitt liv, vad jag ville berätta osv, jag gjorde andra glada genom att få ett brev i postlådan – inte bara räkningar och reklam- och jag fick brev tillbaka – det sista var en bonus – alla skrev inte men många. Så det är ett tips nu i vår och lövsprickningst ider, skriv och berätta om dig eller vad du gör eller vad du tänker.
mvh Inga-Britt

Grattis och tack, Inga-Britt som får ett diplom + en pdf med inspirerande QRQ-tips!

Siv Thuresdotter och Jag, Cecilia Kärvegård vill tacka för alla fina bidrag! Ni är vinnare allihop som har varit med och förgyllt våra dagar med era fina tips och Rockiga ord! Tack alla härliga inspiratörer!


Charmiga måndag om Arbetsglädje!

Charmiga Måndag hos Qoola Qvinnor och det är dags för ett nytt inlägg som denna gång handlar om arbetsglädje! Och i denna QRQ-serie så kan du vara med att tävla om ett smycke från Rockstar Design genom att skriva en kommentar hos Qoola Qvinnor så klicka HÄR för att läsa inlägget och skriva en kommentar för att tävla! Lycka till! Nedan ser du ett utdrag ur dagens inlägg!

En Qool RockstjärneQvinna har glädje på jobbet!

659565yuw1pyq74

 

Med tanke på hur många timmar du spenderar på din arbetsplats så förtjänar du massor med Rockstjärnestatus även där. För det är ju inte meningen att du ska ha tråkigt större delen av din vakna tid, eller hur?

Det finns många olika möjliga anledningar till att du har det jobb som du har:

  • Du älskar ditt jobb!
  • Det var det enda jobb du fick!
  • Du jobbar bara för att du måste!
  • Du jobbar för att komma hemifrån!
  • Du jobbar för att tjäna pengar!
  • Du behöver inte pengarna men jobbar för att det är kul!
  • Du jobbar med det som du drömt om att göra i hela ditt liv!
  • Du kan inget annat än det du gör!

    IMG_0442_1

Vilken anledningen än är så jobbar du där du gör och antingen så trivs du bra och har väldigt kul med härliga kollegor eller så trivs du mindre bra eller har jobbiga kollegor. Om du vantrivs väldigt mycket och blotta tanken på jobbet får dig att må dåligt då bör du fundera över att byta jobb, vidareutbilda dig eller starta eget. Hälsan är värd mer än pengar och om du blir sjuk av att vara på din arbetsplats så bör du söka dig därifrån men om du av någon anledning inte kan göra det så är du skyldig dig själv att skapa förutsättningar för att du ska må bättre på jobbet.
Läs hela inlägget genom att klicka HÄR! (Öppnas i nytt fönster)


Rockstjärnestatus i soporna! 4 kommentarer

Varje måndag publiceras ett inlägg skrivet av mig hos Qoola Qvinnor om Rockstjärnestatus och konceptet kallas för Qool RockstjärneQvinna! Förutom att ett nytt inspirerande inlägg kommer varje måndag så har vi även en tävling varje vecka och den som vinner veckofinalen får en plats till månadsfinalen. Vill du också var med och tävla? Klicka HÄR!

Qoola Qvinnor på Facebook!

Rockstjärnestatus på Facebook!

Priser:

Veckofinalen: 1 diplom, 1 pdf med inspirerande QRQ-tips + plats i månadsfinalen.

Månadsfinalen: En ring från Rockstar Design som du ser på bilden nedan.

Rockstar Design!

Utdrag ur veckans inlägg hos Qoola Qvinnor:

En QRQ finner Rockstjärnestatus i soporna!

Eftersom det inte är möjligt att ändra andra så släpper vi det med en gång och fokuserar på dig istället. Om du ändrar en grinig attityd till en mer välkomnande och glad attityd så påverkar det inte bara dig utan även de övriga i familjen och i din närmaste omgivning. 

Vi tar ett exempel: soporna. Det är alltid du som får gå ut med soporna, ingen annan i familjen gör det utan de fortsätter bara proppa påsen full trots att det hamnar bredvid och så förväntas det att du ska tömma soporna. Du blir lika irriterad varje gång du öppnar skåpet och ser den där överfulla, stinkande påsen. Du känner att irritationen är på väg redan innan du öppnar dörren för du vet vad du kommer mötas av. Tänk att ingen annan än du ser att påsen är full, fattar dom inte att det kommer börja stinka i hela köket, och varför är det bara du som ska gå ut med soporna du har minsann annat att göra också?

I det här läget har du några saker att välja mellan:

För att läsa fortsättningen klicka HÄR!


Veckans QRQ!

Veckans QRQ-vinnare är: ”Agneta Oreheim – för kraften inom dig” . Hennes inskickade bidrag ”QRQ – Qool RockstjärneQvinna” är som följer:

– Mitt motto för 2012 – borde vara ”nått” för alla Qoola Rockbabe-Qvinns: ”Do what you love – and let the world support you! Inget ”be-om-ursäkt-att-jag-finns-till” där inte – utan go for your PASSION! Mvh Agneta.

QRQ= Qool RockstjärneQvinna och är ett samarbete mellan mig och Siv Thuresdotter som driver sajten och nätverket Qoola Qvinnor. Varje måndag publiceras ett inspirerande QRQ-inlägg hos Qoola Qvinnor med en enkel veckotävling. Vinnaren får ett diplom, en pdf, som är exklusivt framtagen för Qoola Qvinnor som innehåller inspirerande QRQ-tips + en plats i månadsfinalen där vi lottar ut ett fint pris. Och i Januari är det den Qoola, Rockiga ringen från Rockstar Design. Ringen finns även att köpa i Rockstar Designs egen Webshop HÄR!

Agneta får ta emot veckofinalist-priset (bl.a. ett QRQ-diplom) ♥-ligt grattis Agneta! Imorgon utses månadsvinnaren – som får den fina Rockstjärneringen:

Ringen kan köpas hos Rockstar Design!


Spännande! 1 kommentar

Nu har jag kommit in i en period då allting faller på plats och jag träffar rätt människor vid rätt tidpunkt. Jag har maxad Rockstjärnestatus i mitt liv nu och tänkte  här dela med mig lite av det som händer just nu.

I helgen smög vi igång webshopen ”Rockstar Design” där vi säljer smycken med Rockstjärnestatus. Jag har bestämt lite hur de ska se ut och så har Maria Henell Design fixat till det och även öppnat webshopen. I går var jag i Stockholm på en nätverksträff med Qoola Qvinnor och vi var över 90 kvinnor där (och en man) och smyckena gjorde succé. Det var första gången de visades live. Nog prat! Klicka på bilden för att komma till Rockstar Design och titta på smyckena.

Webshop Rockstar Design

Nästa grej som händer just nu är att jag kommer få en egen programserie som kommer heta: ”Fråga Livsstilscoachen!” där tittarna kommer få maila in sina frågor och så besvarar jag dom i programmet. Redan nästa vecka ska vi spela in trailern till det programmet. Och i kväll så kommer även ett program om Stress sändas men det ligger utanför programserien. TV-kanalen heter Västmanlands TV och har websändningar så att alla kan se det. Så fort programmet om stresshantering finns uppe så kommer jag lägga ut länken här. Och har ni några frågor så är det bara att maila dom sedan. Det kommer bli en speciell mailadress som förhoppningsvis kommer under dagen.

För mer Rockstjärnestatus-tips gå gärna in och gilla Rockstjärnestatus i ditt liv på Facebook genom att klicka på stjärnan nedan. (Öppnas i ny flik) Stort tack!

Rockstjärnestatus på Facebook!


Charmiga Måndag!

Äntligen är charmiga måndag här igen och vi fortsätter med QRQ hos Qoola Qvinnor!

QRQ betyder Qool RockstjärneQvinna och är ett samarbete mellan mig, Cecilia Kärvegård och Siv Thuresdotter som driver Qoola Qvinnor och varje måndag publiceras ett Rockstjärneinlägg skrivet av mig hos Qoola Qvinnor. Och vi har också en tävling varje måndag där vi utser Veckans QRQ som vinner en pdf exklusivt framtagen för Qoola Qvinnor + ett diplom. Pdf:en innehåller inspirerande tips för en QRQ och är skriven av Cecilia Kärvegård. Vinnaren får även en plats i månadsfinalen och priset i Januari är en ring från Rockstar Design som ni ser på bilden nedan:

Rockstar Design!

Veckans inlägg hos Qoola Qvinnor heter: En Qool RockstjärneQvinna måste ingenting! och nedan ser du ett utdrag från inlägget:

”Ett måste är förknippat med något som är tråkigt, tidskrävande och jobbigt. Ett måste är ett krav, något man är tvungen till och krav och tvång är som regel något som kommer från någon/något annat än dig själv. Människan reagerar av naturen med motstånd när hon blir tvingad till något. Det här innebär att motståndet mot dina måsten blir högre än mot dom saker du väljer att göra.”

Du kan läsa hela inlägget som öppnas i nytt fönster genom att klicka HÄR! I inlägget ser du även hur du gör för att delta i veckans tävling. Vi har redan fått in bidrag i tävlingen så skynda dig och häng på!

Vi har också utsett vinnaren i förra veckans tävling och säger stort GRATTIS till Stina Jansson som blev Veckans QRQ med sin motivering:

” -Tack för mycket bra inlägg på sidan om hur kvinnor rent generellt sätt förminskar sig. Jag vägrar konsekvent att förminska mig själv. Men ibland använder jag ordet man istället för jag, men det slutar jag med oftast när jag bara har börjar på ma…, så blir det majag istället.”

Önskar er alla en härlig Rockstjärnedag! YOU ROCK!

 


Ord som förminskar dig! 1 kommentar

Varje måndag kör vi QRQ hos Qoola Qvinnor, QRQ=Qool RockstjärneQvinna. Så på måndagar kan ni läsa ett inspirerande inlägg och dessutom vara med i veckans tävling där vi varje vecka lottar ut en Pdf späckad med inspirerande tips för att få ut mer av livet. Den som vinner veckans tävling får också en finalplats i månadstävlingen där vinnaren får ett coolt Rockstjärnesmycke. Qoolt va?

Den här veckan handlar QRQ om hur vi förminskar oss själva med språkets hjälp och nedan kan du läsa ett utdrag ur  den artikeln:

Ett vanligt fenomen är vi förminskar oss själva genom språket. Det kan finnas flera orsaker till detta: Jantelagen, att inte vilja sticka ut, en garanti om vi misslyckas för då blir ”fallet” inte lika stort, rädsla, vill inte framstå som skrytsam, rädd för ökade förväntningar från omgivningen, vill inte stå i uppmärksamhetens mitt osv.

När du förminskar dig själv, dina prestationer och allt som rör dig så når du endast små resultat. Att med sprkåkets hjälp förminska/förringa den du är så talar du också om för dig själv vad du är värd och dina resultat blir därefter.

Klicka på bilden nedan för att läsa hela artikeln och delta i tävlingen hos Qoola Qvinnor:

http://www.freedigitalphotos.net/

Vi utsåg även förra veckans vinnare i går och jag säger ett stort grattis till QRQ, Elisabeth Högström som kom med ett väldigt inspirerande bidrag som du kan höra genom att klicka HÄR!

Ju fler som deltar desto roligare blir det så sprid gärna det här vidare så vi blir fler QRQ:s!


QRQ!

Qool RockstjärneQvinna är ett samarbete mellan mig och Qoola Qvinnor som drivs av Siv Turesdotter. QRQ återkommer varje måndag på Qoola Qvinnor och kommer bestå av ett inspirerande inlägg och en veckotävling. Varje vecka utses en vinnare som automatiskt är med i månadstävlingen. Det bästa är att tävlingen är väldigt enkel att delta i, du behöver bara skriva en kommentar hos Qoola Qvinnor.

Qool RockstjärneQvinna!

Vinster!

Veckofinal: En exklusiv Pdf med inspirerande QRQ-tips!+ ett  QRQ-diplom

Månadsfinal: Vinnaren i Januari får en ring med texten I´m a Rockstar!

Så klicka dig fram till Qoola Qvinnor för att tävla!