Snöänglar


Del 1 i serien: ”7 delar till mer livsglädje och ökad Rockstjärnestatus!” 4 kommentarer

Galenskap!

Våga vara lite galen och oförutsägbar istället för att hela tiden försöka vara ”mogen” och anpassa dig efter normer och det som du tror att omgivningen förväntar sig av dig. Det handlar inte om att tappa greppet helt och bli verklighetsfrånvänd utan bara om att våga leka lite mer, våga vara lite mer levande och ha mer kul.

Våga släpp taget om en del av de begränsningar som inskränker ditt liv, de begränsningar som hindrar dig från att vara dig själv. Som hindrar dig från att njuta och skratta. Strunta lite i normen för vad en vuxen bör eller skall göra och våga åk pulka med dina vänner, gunga med barnen i lekparken, klättra i träd och gör snöänglar.

Var lite galen!

Det suveräna är att det här går ypperligt väl att kombinera med att ändå vara allvarlig när det krävs och att ta ansvar för de plikter du har som vuxen. Men att nu och då släppa efter och låta barnet inom dig komma fram är ett perfekt sätt att öka livsglädjen, minska stressen och bli mer avslappnad.

Så sätt igång och gör något galet barnsligt! Ta en sak varje dag och jag lovar, omgivningen kommer vara mer entusiastiska än du kunde ana.

You Rock!!!