Tollgerdt förlag


Premiär! 1 kommentar

Så har jag då fått en första recension av min bok, ”Rockstjärnestatus, Guldkant i Din Vardag!”. Det är coachen och inspiratören Ulrika Gabriel som skrivit om min bok på sin blogg. Ulrika skriver bland annat så här:

Det är en oerhört inspirerande och lättsam bok full med tips på hur du kan få rockstjärnestatus i ditt liv. Vad innebär då det? Ska vi bli rockstjärnor allihop? Nja, det handlar snarare om att du ska se till att sätta guldkant på din vardag och se till att även minsta lilla vardagssyssla ter sig riktigt angenäm och rolig. Cecilia tipsar om hur vi kan tänka och hur vi kan göra för att bli av med offerkoftan för att istället dra på oss något ”rockigare” plagg.

Jag älskar hennes formulering att gå från offerkoftan till ett rockigare plagg, får så härliga associationer av dom orden. Läs hela recensionen HÄR! Jag vill samtidigt passa på att rekommendera ett besök på Ulrikas blogg för dig som söker inspiration. Jag älskar den glädje, inspiration och energi som man finner på hennes blogg. Klicka på bilden nedan så kommer du till Ulrikas blogg. Vill du läsa ett utdrag ur boken så kan du göra det HÄR! Nu är det så att jag har några exemplar av boken hemma hos mig så om du vill ha ett signerat exemplar så kan du köpa boken direkt av mig. Klicka HÄR  för att komma till min bokshop så kan du köpa ett signerat exemplar för 130:- inklusive frakt. You Rock!!!


Om att våga drömma, tro och vilja! 4 kommentarer

Jag har alltid gått min egen väg här i livet och jag har ett par olika teorier till varför jag gjort så. Men en sak som alltid följt med mig är mina drömmar min tro och min vilja. Både helt möjliga och totalt omöjliga drömmar har följt med mig genom åren. Många drömmar har jag uppnått vissa har jag bytt ut mot andra och några finns just nu under bearbetning.

Det är väldigt viktigt att vara tydlig med sina drömmar och mål för annars är det inte säkert att det blir precis det man hade tänkt sig, vilket i och för sig inte behöver  betyda att resultatet blir dåligt utan bara annorlunda eller t om bättre. Jag har själv ett väldigt bra exempel på en sådan dröm och det är drömmen om att bli Rockstjärna. Det är en dröm som jag haft sedan barnsben men eftersom jag inte hade de bästa förutsättningarna så var det inget jag satsade på. MEN det fascinerande är att jag ändå aldrig släppte den drömmen och idag så föreläser jag om Rockstjärnestatus vilket blev rätt nära drömmen ändå. Jag blir även kallad för Rockstjärnan av folk jag möter på stan hemma där jag bor.

Drömmar!

En annan dröm jag alltid haft är drömmen om att skriva och ge ut böcker och i år har jag fått världens bästa julklapp! Strax före jul så signade jag upp med ett bokförlag och vi har nu jobbat igenom manus som förlaget nu har skickat till tryck. Boken heter ”Rockstjärnestatus! Guldkant i din vardag!” och kommer släppas vid månadsskiftet februari-mars. För mig så är det här helt fenomenalfantastiskt och jag ser fram emot den dagen när jag får boken i min hand. Förlaget heter Tollgerdt Förlag AB som även har en blogg där dom i ett inlägg skrivit om vårt nya samarbete vilket går att läsa HÄR.

Hur har jag nått mina drömmar?

* Jag har drömt och fantiserat utan att censurera mina drömmar eller värderat dom som omöjliga. Mina mål har alltid börjat som en dröm som egentligen inte haft så mycket med verkligheten att göra. Efter en tids drömmande så har jag gjort om drömmen till ett mål som skrivits ner vilket gjort drömmen mer konkret.

* En drivkraft för mig att nå ett mål är viljan. Ju starkare jag vill något desto bättre blir resultatet. Vill man något riktigt mycket så blir det också enklare.

* Tron på mig själv, min förmåga och mitt mål är ovärderlig. Om jag inte har tron så kommer det bli väldigt svårt att nå målen och hitta drivkraften.

* Självklart ligger hårt arbete bakom men det känns inte som ”hårt” arbete då jag hela tiden jobbar för något som jag verkligen vill.

* Vissa drömmar håller jag för mig själv då jag vet att omgivningen på ett eller annat sätt kommer göra klart att det var en omöjlig dröm. Jag bryr mig inte om vad omgivningen säger om mina drömmar utan vårdar dom ömt i mitt inre tills jag märker att det börjar bli verklighet.

 

Vilka drömmar har du? Vad gör du för att nå dina drömmar och mål? Hur viktigt är det för dig att nå dina drömmar och mål?