Toppsäljare


Med en positiv attityd kan du ta dig hur långt som helst

Tänk dig följande: Du växer upp i ett krigsdrabbat land, vänner och släktingar dör och bombningar och skottsalvor tillhör din vardag. För att överleva så flyr du till ett helt främmande land, lär dig språket på mindre än ett år, skaffar ett jobb som säljare och efter några månader så är du en av de 150 bästa säljarna på företaget. Jag har intervjuat en person som gjort den resan och det är verkligen en framgångshistoria med stora mått.

(mer …)


Så blir du en Rockstjärnesäljare! 2 kommentarer

Jag har intervjuat toppsäljaren Rasmus Biasi om hur du lyckas med ditt säljande. Oavsett om du jobbar som säljare, är företagare eller entreprenör så kommer du i kontakt med sälj vilket för en del faller sig helt naturligt medan andra avskyr det.

Oavsett om du säljer, bilar, lägenheter, it-system, annonser, handskar, kläder, visselpipor eller medlemskap så är det alltid relationen med säljaren som kunden tackar ja till, det säger Rasmus Biasi, entreprenör, säljutbildare, filosof, livsnjutare, nörd på deltid, visionär, partner, bror (11 syskon), mediastrateg, komikeraspirant i mån av tid och säljstrateg.

Säljchef på Vesucon AB

Hur bli man då Rockstjärnesäljare?

Klicka nedan för att läsa mer!
(mer …)