TV4


Inspirerande föreläsare! 3 kommentarer

När jag föreläser har jag alltid två mål: att alla åhörare ska skratta minst en gång och att inspirera. För att  locka till skratt och inspiration så bjuder jag mycket på mig själv och använder gärna exempel ur mitt eget liv för att levandegöra det jag pratar om. Även när jag höll en föreläsning i sorgbearbetning inför åhörare som nyligen förlorat en anhörig så fick jag åhörarna att skratta för det är alltid mitt mål. De grät även också, kan jag tillägga.

Inspirerande föreläsare!

Har jag en skrattande och inspirerad publik så har jag en engagerad publik och en engagerad publik deltar på ett annat sätt och är mer mottaglig  för information.

Att bli inspirerad är en helt underbar känsla och att bli utsatt för inspiration i vilken form den  än kommer ger så fantastiskt mycket. Det ger glädje, energi, idéer, fokus, drivkraft, öppenhet och är avstressande. Så jag brukar ta alla tillfällen jag kan för att bli inspirerad och en sak som inspirerar mig är människor  som säljer allt dom äger och flyttar utomlands med hela familjen. Jag blir inspirerad av människor som gör en helomvändning i sitt liv för att leva utifrån sina drömmar och det behöver inte handla om att sälja allt för att flytta utomlands utan det kan vara karriärbyte eller någon annan form av uppbrott eller stor förändring.

En kvinna som inspirerar mig är en vän jag har fått på Facebook som heter Camilla Lebert Hirvi. Hon och hennes man sålde allt och flyttade till Thailand och du kan läsa hennes berättelse HÄR. Där berättar hon om hur deras liv såg ut och vad som fick dom att göra det dom gjorde. Jag lovar, du känner säkert igen dig i hennes historia, dom levde ett liv som dom flesta av oss gör.

Camilla var även med i TV4 häromdagen och du kan se klippet nedan. Gör det!

S%C3%A5%20tar%20du%20med%20dig%20jobbet%20till%20andra%20sidan%20jorden