vardag


Grundmålad, deadline och smiling.

I morse visade det sig att vårt internet hade kommit tillbaka så jag fick kontakta Telia för att dra tillbaka ärendet och teknikern. Skönt!

Skriva, skriva, skriva

Skriva, skriva, skriva

Igår skrev jag ju om att jag håller på och gör i ordning i vår dotters rum och jag köpte rosa färg till väggarna så idag har jag grundmålat och i morgon blir det rosamålning. Ska bli så kul att se resultatet sen. Nu ska jag skriva, skriva och skriva för jag har ett antal deadlines, först ska jag svara på ett antal frågor som en journalist har ställt mig i ett ämne som hon skriver en bok om, sen har jag en artikel med fem snabba tips som ska skrivas och skickas för godkännande och till sist ska jag skriva och skicka  iväg mitt nyhetsbrev.

Godbitarna i nyhetsbrevet är dels 10 småvanor som minskar din lycka och dels får prenumeranterna 100:- rabatt på en e-bok eller e-kurs. Vill du ha veckans godbitar + 101 gratistips så kan du prenumerera på nyhetsbrevet genom att klicka på knappen till höger där det står: ”101 Gratistips” eller så klickar du bara HÄR.

Ikväll kommer sista delen i serien med 7 saker att komma ihåg när livet suger.  Och tills dess så hittar du del 1 i serien HÄR, del 2 HÄR, del 3 HÄR,.del 4 HÄR  del 5 HÄR och del 6 HÄR.

Har du en blogg? Tjäna pengar på den!


Min utmaning idag. 10 kommentarer

God morgon alla Härliga! Jag var ordentligt trött i morse när jag vaknade men nu har jag kvicknat till. 🙂 Frukost intagen och strax ska jag hoppa in i duschen och sen står jag inför dagens stora utmaning. Att ta mig hemifrån. IsgataFörst ska jag halka mig ut till bilen och sen har jag 8 km framför mig med en väg bestående av is med vattenöverdrag innan jag kommer fram till E20 som är som den ska. Vet inte hur mycket effekt de små gruskornen som finns på vägen har. Känns som om jag skulle vilja ha riktiga spikdäck så där som de har på rally. Wish me luck!

Jag återkommer i eftermiddag med tips för att träna din självkänsla.

Det är så roligt för jag har blivit nominerad till att bli Veckans blogg på Besökstoppen så om du tycker att min blogg är bra får du gärna gå in och rösta på min blogg. Klicka på bilden nedan och så scrollar du ner en bit så ser du till höger var du röstar med ett enkelt knapptryck. Man kan rösta en gång om dagen. Stort tack för att du läser min blogg! Håller tummar och tår! You Rock!!!