Whiskey


Whiskeyfan? 2 kommentarer

Min man läser inte bloggar men nu har jag faktiskt hittat den ultimata bloggen för honom. Det är en Whiskeyblogg och eftersom min man älskar Whiskey så är det ju perfekt läsning för honom så han kan läsa om olika sorter och hitta nya sorter att testa. Bloggen heter Peat och är ju ett paradis för Whiskeyälskaren.

Jag dricker själv inte Whiskey, jag blir illamående både av lukten och smaken men trots det så köper jag faktiskt ett par flaskor varje år. Min man brukar få en flaska när han fyller och till jul och det är perfekt för jag behöver aldrig fundera över vad jag ska köpa till min man. Tyvärr så finns det ju så många olika sorters Whiskey att köpa men jag brukar gå på priset och köpa en lite dyrare sort och hittills så har jag lyckats köpa sorter som han gillat.

Jag går inte bara på priset utan även på utseendet vilket jag antar att man inte ska göra. Det säger de ju om vin att man inte ska köpa ett vin för att flaskan är snygg för då brukar det vara ett sämre vin men jag tycker det är svårt att inte köpa efter ögat också. Känns ju inge kul att köpa en flaska som är ful eller har en ful etikett, eller hur?

Den här bloggen kan ju också hjälpa mig när jag ska köpa julklapp till min man så slipper jag antasta en stackars anställd på Systembolaget för att försöka hitta en Whiskey som min man gillar.

2015-11-12 14.22.32


7 saker att komma ihåg när livet suger, del 6 7 kommentarer

Oj, vilken dag det blev igår. 🙂 Helt upp och ner fast ändå så härlig. Det var så mycket jag hade tänkt göra men som inte blev gjort utan istället blev det andra saker. Och vissa saker satte helt enkelt min feber stopp för. Jag mådde jättebra när jag lade mig i söndags och trodde jag skulle kunna träna igår men då febern ökade under dagen så skippade jag träningen och faktiskt så gick jag och lade mig redan kvart i åtta på kvällen.

WhiskeyMen, jag fick in en ny coachingklient igår, gjorde en intervju inför en artikel och så var det en journalist som hörde av sig och ville ha min hjälp till en bok som hon skriver. Och där brinner det i knutarna för manuset ska in till förlaget den här veckan. Tur att jag jobbar så snabbt som jag gör. Så igår uteblev den näst sista delen i serien om 7 saker att komma ihåg när livet suger, eftersom ajg gick och lade mig, men den kommer här istället. Idag ska jag skriva en artikel, hjälpa journalisten, skriva mitt nyhetsbrev och sen ska jag fixa lite inför kvällen eftersom min man fyller år idag. Blir nog en fin Whiskey i present så jag får åka in till bolaget och fixa det när jag handlar maten.

I kväll kan du få veta mer om de 10 småvanor som minskar din lycka. Vill du veta mer? Klicka här.

Här kommer i alla fall del 6. (mer …)