Zinat Pirzadeh


Från tanke till stånd 2 kommentarer

VårsolDen här veckan har varit helt suverän och morgondagen kommer avsluta veckan på ett fantastiskt sätt. Jag har vaknat före klockan varje morgon den här veckan och det har varit så suveränt skönt. Jag har varit så pigg den här veckan så jag har känt mig som värsta Duracell-kaninen och jag har jobbat på bra samtidigt som jag har skrattat väldigt mycket.

I morgon ska jag upp till Stockholm för att föreläsa och det ska bli så fenomenalfantastiskt kul, som vanligt. Och rubriken till det här inlägget kommer från föreläsningen. Ja, det handlar inte alls om sex eller porr utan det kommer från ett exempel jag drar för att visa på hur vår hjärna fungerar. Det kommer bli en rolig och fartfylld föreläsning som kommer ge publiken en hel del att tänka på. Självklart är det inspirerande och publiken får även med sig verktyg för att kunna använda det de lärt sig för att göra förändringar för att skapa mer frihet och glädje i sina liv. Vill du höra mig föreläsa i morgon, den 29 mars 14.00-16.00, så kan du köpa din biljett genom att KLICKA HÄR

Innan föreläsningen ska jag äta lunch med Zinat Pirzadeh och efter föreläsningen ska jag fika med en gammal klasskamrat som jag inte träffat på massor med år så det blir en fullspäckad och helt suverän dag som kommer rocka stort.

Inlägg 28 #blogg100