Am I too sexy? 2 kommentarer


Just nu håller jag på och jobbar med bloggen för att få till ett utseende som jag gillar. Jag vill därför varna för att bloggen kanske inte fungerar ibland eller att den kan se väldigt konstig ut.

Nedan finner du en text som kan vara värd att tänka på när du funderar över om du ska bli ledsen eller strunta i elaka kommentarer. Ha en härlig lördag och tack för att ni har överseende med strulet. 🙂

When you feel that nobody loves you,
Nobody cares for you,
Everyone is ignoring you
and people are jealous of you,
You should really ask yourself…

Am I TOO sexy?

Konstruktiv egoism!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Am I too sexy?

 • Maria Pollard

  Ärligt talat, när jag känner mig som i texten ovan så undrar jag, ”är jag för stark och för säker i andras ögon?”. Jag tycker dock att ”am I too sexy?” också är en utmärkt fråga att ställa till sig själv! Tack för denna texten!! 🙂

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Hej Maria! Nu ”fastnade” din kommentar. 🙂

   Frågan är bra, speciellt om man har för vana att tro allt negativt som andra säger till en.