Använd lunchen! Bloggmaraton, Inlägg 37 av 48! 1 kommentar


Att få en stunds vila och återhämtning varje dag  är en bra prevention för stressrelaterade sjukdomar. Nu är det lunchdags och om du kan avvara 5 minuter så rekommenderar jag en video som består av skön avslappningsmusik med rogivande bilder. Den här avslappningsövningen är en av dom som jag gav Integrationsministern, Erik Ullenhag när jag coachade honom. Ett perfekt sätt att få en liten vilopaus är att titta på en sådan video på lunchen. Det finns hur många som helst på YouTube så du kan säkert hitta en egen favorit.

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Använd lunchen! Bloggmaraton, Inlägg 37 av 48!

  • Ewa Pihl GalleriAquarelle ewa_pihl@hotmail.com

    Tog nyss en Mini-nap.. Började drömma om allt möjligt. Det snurrade från det ena till det andra. Ett litet barn som inte ville sova, och andra besvärligheter. Minns att jag tyckte mycket var just besvärligt.. Så skönt med lite meditations-musik… Jag älskar verkligen dessa youtubeinlägg. Hittar alltid nå't som passar just frö denstunden. Deet är en jättegåva tycker jag!! Dert är så mycket man kan få för överkomliga priser på nätet eller som dessa heelt grats!! Jag kan inte klara mej utan dessa snuttar det säger jag!!