Är du i Flow eller Low? 5 kommentarer


SolOavsett om du är företagare eller inte så har du säkert varit med om känslan av att sitta fast, att det inte blir mer än så här, att du kört huvudet i väggen och att du inte kan utveckla dig själv eller det du gör mer. Var lugn, du är inte ensam om det. Alla hamnar där lite nu och då.

Att vara i ”Flow” eller i ”Low” går precis som så mycket annat i livet i vågor. Ibland är inspirationen på topp och allt går som en dans och ibland så går allt emot en hur mycket man än försöker. Självklart vill man helst vara i Flow hela tiden, vara i det härliga inspirationsflödet där allt du gör blir framgång; du får nya kunder, roligare uppdrag, erkännande, löser problem, tjänar pengar och tycker att allt är en piece of cake, allt går bara så lätt.

Och rätt som det är så är det som om en vägg reser sig framför dig och allt känns motigt, inget du gör blir riktigt bra och all ansträngning känns helt förgäves. Det känns som om motgångar är det enda resultat du får. Det här leder lätt till frustration och irritation och en del väljer här att ge upp medan andra väljer att kämpa ännu hårdare.

Döden för Flow är irritation, frustration, uppgivenhet, problemfokus och allmänt negativa tankar. Det är också Low´s levebröd. Det absolut bästa att göra när du tappar Flow är att gilla läget och göra en medveten attitydförändring. Låt Low bli din viloperiod, en period där du kan vila upp dig och förvalta dom framgångar du hade i ditt senaste Flow.

rp_IMG_0362_1.jpgAnvänd Low till att ladda om batterierna inför nästa omgång med Flow. Och kom ihåg: ingen är på topp hela tiden!  Du är fantastisk som du är! Oavsett om du är i Flow eller Low!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 tankar om “Är du i Flow eller Low?

 • micke

  Javisst har man hamnat där ibland, som kvicksand ungefär.
  Men just nu har jag flyt i tillvaron och det känns ju riktigt bra.
  men man får se upp så man inte hamnar i sanden igen, börjar det regna så blir det lera.
  nä, bara att använda paraply och gå vidare.
  om man har ett vill säga.

  Ha de bäst. 🙂

 • Annika

  Just nu känns det som att jag är i Flow. Men så har jag ju semester och det händer en massa roliga saker. Hoppas att det håller i sig även då min ledighet är över. Nu njuter jag i allafall av livet.
  Kram på dig fina du.

 • Piedra

  Ibland bara hamnar man i Low, och då är det där man ska vara. Det är så ingen ska komma och ropa klämkäcka tillrop av typen ”Ryck upp dig!” eller ”Tänk positivt!”. Är det Low så är det Low, och man får vänta tills man kommer ur det. Och naturligtvis göra vad man kan för att må bättre. Kram! <3

 • Sandora

  Jag är verkligen i Low just nu och har nog varit det längre än jag anat… det är som att jag känt att jag varit i Flow, men i bakhuvudet har det varit tvärtom. Det har legat och gömt sig där. :/ På grund av en viss uppväxt har kärlek varit det mitt liv kretsat kring. När jag är olyckligt kär så faller allt runt om mig. När jag är lyckligt kär byggs allt upp runt om mig istället och jag känner att hela livet går bra. Vet inte vad jag ska göra åt det faktiskt.