Att lyckas! 5 kommentarer


Att lyckas och ha ett liv som känns framgångsrikt är något som många strävar efter. Det är också väldigt många som känner att dom aldrig når fram. Vill du nå fram?

Vad det innebär att lyckas och vad som är framgångsrikt har många olika definitioner. När jag pratar om att lyckas och att ha ett framgångsrikt liv så handlar det om helt andra saker än pengar, titlar och stora hus. Det är materiella saker och ger ingen garanti för att du ska känna dig lycklig. Som jag ser det så kan du bo i en trång bostad, ha knapert med pengar och ett lågstatus-jobb och känna dig framgångsrik och lyckad. Du kan tjäna multum med pengar, ha en fin titel och bo på en herrgård och känna dig totalt misslyckad.

 

Du är Stjärnan i ditt liv!

Du är Stjärnan i ditt liv!

Det handlar om något inom dig. Det som avgör om du har lyckats och har ett framgångsrikt liv är dina tankar kring ditt liv och dig själv. Om du tvivlar på dig själv och tycker att du är en misslyckad person så spelar det ingen roll hur många miljoner du har på banken. Pengarna kan aldrig ändra din känsla av att vara en misslyckad person. Det som kan ändra din känsla är endast dina tankar. Och så länge du har tankar om hur misslyckad du är så kommer du också att känna dig misslyckad.

Tanken skapar känslan och du skapar din tanke. Så vill du ändra din känsla måste du börja med att ändra din tanke. Det kan kännas svårt att ändra tankar men det finns metoder och verktyg för detta. Det är inte svårt att genomföra men det krävs tålamod och övning.

Du hittar tips för att förändra och förbättra dina tankar, känslor och därmed ditt liv i min E-bok: ”Bli en stjärna på att tänka – Så skapar du tankar som gynnar dig!”

Du hittar boken i min bokshop genom att klicka HÄR!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 tankar om “Att lyckas!

  • Catarina

    Spot on! Det är vanligare än man tror med superrika, framgångsrika, snygga människor som är olyckliga. De mest olyckliga är oftast de som ärvt pengarna och inte fått press på sig från föräldrarna att göra något av sitt liv. De håller ofta på med droger och tar ibland sitt liv. Och man kan inte hjälpa dem för de är så bortskämda att de tror livet har speciella regler för dem. Trist men sant.

    Man ska heller inte glömma att alla människor har problem. Det är bara frågan om vilka problem.